Polojasno
21°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Spojili sa PROTI Meghan! Ženú ju na súd s veľkou radosťou!
Zdielať na

Spojili sa PROTI Meghan! Ženú ju na súd s veľkou radosťou!

Už zopár rokov sa vedú súdne spory ohľadom prípadu Meghan Markle (40) a jej otca Thomasa (77) v súvislosti so zverejnením listu, ktorý mu napísala ešte v roku 2018. V žalobe na vydavateľstvo Associated Newspapers vojvodkyňa zo Sussexu uviedla, že v piatich článkoch, ktoré boli uverejnené vo februári 2019, boli zneužité jej súkromné informácie, porušené jej autorské práva a zákon o ochrane údajov. Začiatkom minulého roka vyhrala v Londýne tento súdny spor na základe skráteného konania, ale v novembri sa vydavateľstvo proti tomuto rozhodnutiu odvolalo.

​​Teraz ale čaká Meghan ďalší súd, píše portál Mirror. Jej nevlastná sestra Samantha Markle (57) ju zažalovala za urážku na cti. V žalobe Samantha tvrdí, že ju jej mladšia slávna sestra v rozhovore s Oprah Winfrey vlani v marci urazila "nepravdivými a zlomyseľnými výrokmi" o tom, že je jedináčik a o tom, kedy sa videli naposledy. Žiada od nej odškodné vo výške 75 000 dolárov, ako aj zaplatenie súdnych trov a poplatkov za právne zastupovanie. Podporiť ju chce aj otec Thomas Markle (78).

Ten veľmi neprekvapil, keďže má na svoju mladšiu dcéru, ktorá sa vydala do britskej kráľovskej rodiny, veľmi ťažké srdce. Absolútne ho ignoruje, tvári sa akoby neexistoval, hoci on by ju a najmä vnúčatá veľmi rád navštívil. Aj on zvažoval súdnu žalobu za to, že mu neumožňuje vidieť vnúčatá, hoci ju o to žiadal. Zatiaľ s tým ale otáľa a snaží sa dcéru "motivovať" vyhrážkami.

Otec Meghan sa pripomína pravidelne už od jej svadby s Harrym:

​No s podporou staršej dcéry Samanthy, ktorá chce od Meghan vysúdiť 75 tisíc dolárov, neváhal. Verejne vyhlásil, že je pripravený svedčiť na súde proti svojej svojej odcudzenej dcére a jej manželovi s modrou krvou v žalobe za urážku na cti staršej dcéry. "Urobil by som to s veľkou radosťou," povedal Thomas v rozhovore s Karlom Larsenom. "Stojím za mojou staršou dcérou, Samanthou. Mala by v tomto prípade vyhrať, pretože kniha Meghan bola plná lží o nej," zdôvodnil svoj jasný postoj.

​Aj jeho sa veľmi dotklo ako Meghan v talk show s Oprah ignorovala staršiu sestru. "Snažil som sa takmer štyri roky vidieť svoju dcéru a jej ryšavého manžela tvárou v tvár v súdnej sieni... Bol by som nadšený, keby som mohol prísť  na súd, prehovoriť a obhájiť svoju najstaršiu dcéru," vyjadril sa bývalý hollywoodsky osvetľovač a kameraman. Meghan mu síce nevie prísť na meno, v živote jej vraj veľmi pomáhal aj finančne, na úkor jeho starších detí. A tiež sa povráva, že má prsty aj v jej hereckej kariére, ktorá síce nebola nijako oslnivá, ale aspoň ju ľudia zaregistrovali v seriáli Kravaťáci.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie