Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Ide na hranu! Hviezdna sexbomba šla s prsiami pod nôž už trinásťkrát, o tvári nehovoriac!
Zdielať na

Ide na hranu! Hviezdna sexbomba šla s prsiami pod nôž už trinásťkrát, o tvári nehovoriac!

Zdroj: Instagram/KP

Insta hviezdička, modelka a podnikateľka Katie Price (43) sa vyznačuje veľmi pestrým životom. Ešte ako dieťa sa venovala plávaniu a jazdectvu, no keď mala osemnásť, uverejnili jej fotku hore bez v bulvári a pre obrovský úspech sa rozhodla stať modelkou. Svoje prsia si dala zakrátko upraviť, čo neskôr urobila ešte šialených dvanásťkrát, naposledy v decembri. Vtipne preto vyznieva fakt, že navrhuje zvýšiť vekovú hranicu pre s plastické úpravy z 18 na 21 rokov. Price sa domnieva, že mladé dievčatá môžu neskôr ľutovať svoje impulzívne rozhodnutie.

​Po jej šteklivej prezentácii v The Sun pózovala snáď pre všetky vychytené pánske magazíny. Vystupovala pod pseudonymom Jordan a nemožno uprieť, že bola skutočne sexi. Postupne sa stala aj účastníčkou viacerých televíznych reality šou. Hrala aj v mnohých filmoch a tiež vydala DVD s cvičením pre ženy. Okrem toho mala vlastnú kolekciu parfémov, športového oblečenia a vyrábala aj výživové doplnky. Vydala aj niekoľko kníh s 3 miliónovým nákladom.

Popri svojej úspešnej kariére sa stihla trikrát vydať a porodiť päť detí. Získala preto cenu celebritná mama roka. Búrlivý životopis tejto mediálnej hviezdy zahŕňa aj politické aktivity. Kandidovala ako nezávislá kandidátka v britských voľbách v roku 2001. V roku 2018 začala Price kampaň na sprísnenie trestov za šikanovanie ľudí so zdravotným postihnutím na sociálnych sieťach. Obeťou sa stal aj jej autizmom, mentálnou retardáciou, čiastočnou slepotou a morbídnou obezitou postihnutý syn Harvey. No Katie je zas podľa jej mamy Amy možno postihnutá dysmorfofóbnou poruchou, čo označuje osoby, ktoré sú presvedčené o tom, že majú jednu alebo viac častí tela zdeformované, a preto vyhľadávajú pomoc lekárov či plastických chirurgov.

Katie Price si momentálne užíva slniečko v exotickom a horúcom Thajsku, to je vyhlásené klinikami, ktoré ponúkajú plastické operácie od výmyslu sveta:

Nie je veľmi nadšená z príliš mnohých plastík a úprav tela a tváre dcéry. "Možno to robí preto, že sa už necíti byť atraktívna. Do istej miery je problémom aj to, že zákroky dostáva zadarmo, aby si kliniky urobili reklamu," zamýšľa sa konzervatívnejšia Amy, ktorej sa nepáči ani dcérin celkový životný štýl s nekonečnými dlhmi,  alkoholom a drogami. Mnohokrát ju policajti pristihli s alkoholom v krvi počas jazdy, mala aj po nejakú dobu zákaz jazdiť. Vraj kvôli stresu užívala aj kokaín, kvôli čomu podstúpila v roku 2018 liečbu. Možno si stres kompenzuje aj podstupovaním plastík a botoxom. "Potenciálnym rizikom opakovaného používania botoxu a výplní je rýchlejšie starnutie. Opakované zákroky narúšajú pleť, tá sa rozťahuje a stráca elasticitu," vyjadril sa istý doktor, ktorý vlani Katie varoval pred ďalšími zákrokmi. Práve u neho ale podstúpila jeden z prvých ešte počas jej mladosti. Najnovšie fotky Katie v bikinách si môžete pozrieť TU.

Katie s partnerom Carlom majú vo umelom vzhľade spoločnú záľubu:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Katie Price (@katieprice)

No pravdou je, že z pôvodnej krásy už Katie veľa neostalo a bez filtrov vidno, ako veľmi je už jej tvár poznačená zákrokmi. No ani jej najnovšie prsia nie sú celkom v poriadku, sú už skutočne obrovské a treba myslieť aj na pomaly nespočítateľné narkózy, do ktorých už bola pre plastiky uvedená. Ľudia sa zhodujú, že by sa mala začať viac sústrediť na pohodu v súkromí, ktoré je pravidelne vyplnené škandálmi - naposledy len pred pár mesiacmi jazdou v opitosti, ktorá sa skončila nehodou.

Súvisiace články

Najčítanejšie