Oblačno
23°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Z Hollywoodu sa bojuje za Ukrajinu najlepšie! Nahnevaná herečka s tvrdým odkazom Putinovi!
Zdielať na

Z Hollywoodu sa bojuje za Ukrajinu najlepšie! Nahnevaná herečka s tvrdým odkazom Putinovi!

Archívna reportáž

Situáciu na Ukrajine na svoje pripomenutie využila aj hollywoodska herečka Hayden Panettiere (32). Drobná kráska sa ešte v roku 2009 dala dokopy s urasteným svetovým šampiónom v boxe v ťažkej váhe z Ukrajiny Vladimirom Kličkom (45). Ich veľký výškový a váhový rozdiel bol neprehliadnuteľný, ale fanúšikom sa práve to zdalo byť rozkošné. V roku 2011 sa rozišli, ale po dvoch rokoch sa k sebe opäť vrátili a v roku 2014 sa im narodila dcéra Kaya Evdokia. Po pôrode trpela Hayden silnou popôrodnou depresiou. Nakoniec sa s Kličkom v roku 2018 rozišla a dcéra pripadla do jeho starostlivosti. Ale vzťah so zápasníkom má stále výborný.

​Ešte počas ich vzťahu americkú herečku brával Kličko so sebou na Ukrajinu, kde je od roku 2014 jeho brat Vitalij, narodený v Kyrgyzstane, starostom Kyjeva. Ten sa aj aktuálne postavil na obranu Kyjeva proti súčasnému ruskému vojenskému zásahu. Pridal sa k nemu aj Vladimir. Expartnera ako aj jeho brata napriek rozchodu Hayden podporila v najnovšom príspevku na Instagrame. Vyzvala svojich sledovateľov, aby sledovali účty bratov na sociálnych sieťach, kde sa dozvedia najnovšie informácie o dianí na Ukrajine. Svojich fanúšikov herečka ubezpečila, že dcéra Kaya je u nej a je v poriadku.

Ako matka polovičnej Ukrajinky si herečka zrejme považovala za povinnosť sa jasne postaviť na stranu Ukrajiny. "Osobne som bola svedkom sily ukrajinského ľudu, ktorý tak tvrdo bojoval za svoju nezávislosť a v priebehu rokov naďalej vášnivo bránil svoju krajinu. To, čo robí Putin, je absolútna hanba! Tento desivý okamih v histórii vysiela desivú správu. Správu, že v dnešnej dobe, v roku 2022, je v poriadku porušovať práva slobodných ľudí a dovoliť autokratom, ako je Putin, aby si vzali, čo chcú,"  napísala Panettiere vo svojom ohnivom vyjadrení na sociálnej sieti.

Hayden v minulosti skúšala aj kariéru speváčky, viac ako jednu piesň však nevydala. Pozrite si klip k piesni Wake up call z roku 2008:

Nezabudla pripojiť aj výzvu pre svojich sledovateľov. "Modlím sa za svoju rodinu, priateľov a za každého, kto bojuje. Priala by som si, aby ste mali viac podpory, a priala by som si, aby som tam mohla bojovať s vami! Zatiaľ žiadam tých z nás, ktorí tam nemôžeme byť, aby sme stáli bok po boku v solidarite s ukrajinským ľudom a ukázali svoju podporu demokracii," vyzvala všetkých, aby nezostali ľahostajní k porušovaniu mieru a demokracie na Ukrajine. 

Hayden zverejnila na Instagrame zábery z jej návštevy Ukrajiny v časoch, keď tvorila s Kličkom ešte pár: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Hayden Panettiere (@haydenpanettiere)

Súvisiace články

Najčítanejšie