Polojasno
22°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Desivá správa dcéry Baldwina a Basinger! Ozvala sa po záchvate ležiac na dlažbe v kúpeľni!
Zdielať na

Desivá správa dcéry Baldwina a Basinger! Ozvala sa po záchvate ležiac na dlažbe v kúpeľni!

Archívna reportáž

Po veľkej tragédii, keď vlani v októbri počas nakrúcania filmu hollywoodsky herec Alec Baldwin (63) nechtiac zastrelil kameramanku Halynu Hutchins, doľahlo na neho ďalšie trápenie. Pričinila sa o to jeho dcéra Ireland Baldwin (26), ktorú má s herečkou Kim Basinger (68). Pre Kim je Ireland jediným dieťaťom, zato Baldwin ich má dokopy šesť. Nič to ale nemení na tom, že ho znepokojil stav najstaršej dcéry, ktorý nedávno zdieľala na sociálnej sieti.

Možno aj nedobrý vzťah medzi rodičmi Ireland zapríčinil, že sa u nej už v detstve spustili záchvaty úzkosti, ktorými trpí dodnes. Dlhé roky bojovala aj s anorexiou a bulímiou, keď jej povedali, že na modeling, po ktorom túžila, je tučná. V roku 2015 strávila dokonca nejaký čas v liečebni, aby sa z toho dostala. Zároveň sa liečila aj z traumy z rozchodu s priateľom. Odvtedy sa vraj týchto problémov zbavila, ale stále u nej pretrvávajú úzkostné stavy. V januári sa priznala, že trpí aj kardiofóbiou, čo je chorobný strach z porúch alebo chorôb srdca, kvôli čomu má neustále po ruke tlakomer.

Srdce jej začalo búšiť aj nedávno hneď po raňajkách a k tomu sa pridal okamžite aj stav úzkosti. "Dnes ráno som si dala nalačno šálku kávy, čo vyvolalo panický atak. Tento príspevok píšem z podlahy v kúpeľni. Väčšinou tu takto sedím, alebo ležím v embryonálnej polohe, pokiaľ ma plač, alebo zvracanie neprejde," zdieľala s jej sledovateľmi na sociálnej sieti svoj stav v priamom prenose."Káva je pre mňa veľkým dráždidlom pažeráka a spúšťačom refluxu. Ak trpíte úzkosťami ako ja, káva nie je váš kamarát. Najskôr sa čudujete, prečo som ju teda pila. No, pretože som hlúpa hus," zverila sa s tým, že zdieľanie jej pomáha prekonať strach.

Ireland sa okrem herectva venuje aj modelingu, pozrite si jej prvé profesionálne fotenie z r oku 2013:

Všetkých sledovateľov potom vyzvala, aby napísali v komentároch, či majú skúsenosti s niečim podobným, ako je súvislosť medzi stavom úzkosti a pitím kávy. Jej začne búšiť srdce a cíti bolesť na hrudníku, kvôli čomu si kedysi myslela, že má problémy so srdcom. Okrem kávy jej tieto záchvaty vyvolávajú aj niektoré potraviny, veľké davy ľudí, lietadlá a ďalšie momenty. V tejto náročnej dobe je takýmto stavom vystavených mnoho mladých ľudí, iste je dobre, ak sa navzájom informujú a pridajú nejaké dobré rady. Pocit izolovanosti, ktorému boli ľudia vystavovaní počas lockdownov v posledných dvoch rokoch, iste prispel k psychickým problémom v nemalej miere. Snáď sa to s uvoľnovaním opatrení zlepší aj v prípade krásnej Ireland.

Ireland po jednom zo záchvatov úzkosti skončila v kúpeľni na dlažbe, odkiaľ sa rovno posťažovala fanúšikom na sociálnej sieti:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ireland (@irelandbasingerbaldwin)

Súvisiace články

Najčítanejšie