Zatiahnuté
19°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Koniec dohadom! Vondráčková objasnila vzťah s Vojnarom a strápnila Boučka!
Zdielať na

Koniec dohadom! Vondráčková objasnila vzťah s Vojnarom a strápnila Boučka!

Archívna reportáž

Keď v lete Lucie Vondráčková priznala, že má po boku muža, fanúšikovia neskrývali nadšenie. Predsa len, tri roky po rozchode s exmanželom Tomášom Plekancom na tento moment už všetci čakali. Lucie sa dokonca začala s moderátorom a niekdajším spevákom Petrom Vojnarom ukazovať aj v spoločnosti a zverejnila na svojom profile na sociálne sieti aj spoločné fotky, čo sa zdalo byť jasným dôkazom, že je to vážne. Ale potom prišlo zvláštne ticho.

​Vondráčková a Vojnar sa spolu naposledy ukázali bok po boku ešte v novembri, nepretŕčajú sa ani na sociálnych sieťach, žiadne zaľúbené fotky, ani veľké vyznania. Nečudo, že ľudia zvyknutí na exhibície iných párov pochybujú o tom, že vzťah Lucky a Petra môže fungovať aj bez toho. Azda väčšina je už presvedčená, že sa rozišli - ich vyjadrenia tiež nesvedčili práve o opaku.

Tak Petr, ako aj Lucie, sa totiž tvrdohlavo rozhodli o svojom vzťahu nehovoriť, nereagujú ani na priame otázky a ak, tak jedine s poriadne zavádzajúcimi, nič nehovoriacimi odpoveďami. Vojnar navyše vyrazil už dvakrát na dlhšiu dovolenku za oceán a aktuálne sa dokonca kryla s narodeninami Vondráčkovej, ktorej tým pádom ani nemohol osobne gratulovať.

Lucie bola spočiatku o vzťahu otvorenejšia:

​Lucie už pred vyše mesiacom tajomne naznačila, že niečo sa onedlho vyjasní. "Je mi jedno, o čom sa špekuluje. Počkajte o mesiac. Budú veci, ktoré budú nasledovať. Počkajte do marca," vyjadrila sa pred pár týždňami pre ŽivotVČesku. A už je jasné, čo tým asi myslela. Bok po boku s Petrom sa totiž ukázali v televíznej súťažnej šou a je jasné, že stále tvoria pár a veľmi im to spolu sekne, hoci city si pred kamerou nijako neprejavovali. Jednoducho to asi nepotrebujú dokazovať kade-tade, na ako dlho to ale ich fanúšikov uspokojí, kým začnú opäť o vzťahu pochybovať, už jasné nie je.

No Lucke sa podaril ešte jeden husársky kúsok. V šou, ktorú moderuje Libor Bouček, dokázala tohto ostrieľaného moderátora dostať do úzkych. Dokázala, že sa mýli v odpovedi na jednu z otázok a Libor to musel po preverení chtiac-nechtiac priznať. "Prišla úplne legitímna námietka od niekoľkonásobnej striebornej slávice a ukázalo se, že má pravdu. Trúfam si tvrdiť, že toto se stáva raz za 97 dielov," okomentoval situáciu s humorou Bouček, ktorý doteraz odmoderoval presne 97 častí tejto súťaže. Nemusí sa obávať, za túto chybu ho iste nevymenia, na druhej strane Vondráčková ukázala, že si treba stáť za svojím presvedčením a môže nastať zmena.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie