Polojasno
22°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Leoš Mareš ukázal dcérku v celej paráde! TÝMTO si princeznička získala všetkých!
Zdielať na

Leoš Mareš ukázal dcérku v celej paráde! TÝMTO si princeznička získala všetkých!

Archívna reportáž

Od 10. marca je rodinka Marešovcov kompletná. Len tri dni po svojich 41. narodeninách sa stala Monika Marešová po prvýkrát mamou. Pre Leoša je bábo už tretím potomkom, no je to prvá dcérka. A zjavne je z nej totálne unesený.

​​Zrejme hneď krátko po pôrode už Leoš nevydržal a celému svetu ukázal, že sa jeho milovanej Monike narodilo vytúžené bábo. Pokúšali sa o neho dlho, neúspech priniesol do vzťahu aj istú krízu, no aj s pomocou terapie všetko prekonali a dočkali sa aj dieťatka.

Najprv prezradili, že je na svete, onedlho Leoš vytrúbil aj to, že je to zdravé dievčatko, a napokon zverejnili aj meno. Princeznička sa volá Alex a ako moderátor naznačil, toto univerzálne meno mali pripravené pre obe pohlavia. Až do pôrodu si totiž nenechali prezradiť, čo to bude. Dcérka je ale tým najkrajším prekvapením.

Leoš sa už na bábo veľmi tešil, pekný vzťah má aj so synmi z prvého manželstva:

​V pondelok sa konečne po uvoľnení protipandemických opatrení mohol čerstvo trojnásobný otec vybrať aj na návštevu do pôrodnice a svojej dcérky sa podľa videa v instastories, ale aj podľa fotky, nevedel nabažiť. "Konečne povolili návštevy v pôrodniciach," napísal k fotke a v hashtagoch pripomenul nielen meno dievčatka, ale azda aj prezývky, ako napríklad púpava či pampi.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Leoš Mareš (@leosmares)

Dievčatko je ako rozprávková Drobulienka, maličké, prekrásne, zatiaľ ešte takmer nonstop spinkajúce. No jeden detail priaznivcov Leoša obzvlášť chytil za srdce. Alex si totiž svojho ocka nežne držala za prst. "Ako ťa drží, to je sladké," okomentovala to aj Patrície Pagáčová a príval srdiečok v ďalších komentároch, napríklad aj do Moniky Bagárovej, nemal konca. Každým dňom si už Leoš odvezie svoje milované domov a túto dokonalosť bude mať konečne neustále pri sebe.

Súvisiace články

Najčítanejšie