Oblačno
23°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Bude to syn? Ani druhé dieťa vzťah Bagárovej a Muradova zrejme nezachráni!
Zdielať na

Bude to syn? Ani druhé dieťa vzťah Bagárovej a Muradova zrejme nezachráni!

Archívna reportáž

Na to, ako dopadne obnovený vzťah speváčky Moniky Bagárovej (27) a uzbeckého zápasníka Makhmuda Muradova (32) si málokto trúfa teraz odpovedať. Ako sa hovorí, je to vo hviezdach, ako ale asi budúcnosť každého vzťahu. Prečo sa teda neopýtať práve tým smerom?

​Pre portál Expres sa na náhľad do budúcnosti vzťahu Bagárovej a Muradova odhodlala veštica Soňa Humlová. Pokúsila sa predpovedať, či pár speje k svadbe, koľko budú mať spolu detí, aj kedy speváčka oznámi ďalšie tehotenstvo. ​Žiaľ, veštica nie je na základe výkladu z kariet veľmi optimistická v rámci dlhodobej perspektívy vzťahu tohto atraktívneho páru. Dobrý psychológ by si ani nemusel pomáhať kartami, aby pochopil, že maximálne vyťažený zápasník, ktorý si buduje veľmi úspešnú kariéru vo svojej krajine a ambiciózna mladá speváčka, ktorej kariéra je zas viazaná na Česko, to nebudú mať vo vzťahu ľahké. Iste medzi nimi funguje vzájomná chémia, ale tá bez stálej prítomnosti dokáže ľahko vyprchať.

To sa minulý rok aj ukázalo, keď sa na Vianoce rozišli, no Muradov sa v januári vrátil po dlhom čase z Uzbekistanu do Prahy a to bola výborná príležitosť na uzmierenie sa s Monikou.Dôležitým prvkom ich spojenia je najmä dcérka Rumia. Tá rozhodne svojho otca nepoprie a zrejme mu na nej veľmi záleží. Snáď to so stmelením vzťahu s Monikou myslí vážne, keď nielen ju s dcérkou, ale aj jej rodičov pozval na luxusnú dovolenku do Dubaja.

Monika sa chce popri rodine venovať aj svojej speváckej kariére. Vypočujte si jej nedávnu hudobnú novinku v spolupráci s kapelou Slza s názvom Červánky: 

Podaktorí ich priaznivci tipujú, že v rámci zmierovania pár počne ďalšieho potomka. To je ale dosť nepravdepodobné vzhľadom na odhodlanie Moniky, že začne usilovne pracovať na  pokračovaní svojej speváckej kariéry. Aktuálne to aj sama povedala, ale jeden nikdy nevie. Veštica ďalšie dieťa Moniky nevylučuje. "Zatiaľ tu pri slečne Monike vidím ešte jedno dieťa k Ruminke, ktoré by mala porodiť budúci rok, mal by to byť chlapec. V Muradovom prípade vidím ale niekoľko detí, rozdielny počet ako u Moniky," veštila pani Soňa nie práve dobrú správu o nezhodnom počte detí.

Monika si užila nedávnu dovolenku v Dubaji v rodinnej idylke spolu s Machom, Rumiou a jej rodičmi:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika)

 "Predovšetkým musím povedať, že obaja spolu tvoria vizuálne naozaj krásny pár, o to smutnejšie je, čo za karty im vychádzajú. Vidím tu oveľa vážnejšie problémy vo vzťahu, než tie, ktoré sa dostali na verejnosť. Zo strany pána Muradova vidím neúprimnosť, to, že Moniku v minulosti dosť zranil. Lepiť vzťah kvôli deťom je síce pochopiteľné, ale nezachráni to už to, čo sa dávno vytratilo," nevidí ich perspektívu táto veštica a hodnotí vzťah racionálne. No šťastný koniec to podľa nej mať nebude. "Vidím tu nejakú budúcnosť, pokusy, dokonca tehotenstvo, o ktoré sa aktuálne podľa kariet snažia. Monika podla mňa oznámi ešte tento rok, že čaká bábo, a padnú aj slová o svadbe. Podľa mňa ale na svadbu buď nedôjde, alebo sa zakrátko po nej pár rozpadne,“ miešala veštica svoj názory s vyloženými kartami, ako to často býva, a tam aj "kameň úrazu" veštieb. Snáď sa aj v tomto prípade napokon bude vzťah vyvíjať inak, a predsa len tam bude nádej.

Súvisiace články

Najčítanejšie