Jasno
17°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Meghan má problém! Žaluje ju jej sestra za klamstvá a urážku na cti!
Zdielať na

Meghan má problém! Žaluje ju jej sestra za klamstvá a urážku na cti!

Archívna reportáž

Odniekiaľ to už muselo prísť. Meghan skutočne nie je práve obľúbená postava, odkedy sa vydala za princa Harryho, a najmä v Európe a ešte viac v Británii jej nevedia prísť ľudia na meno. Bola len otázka času, kedy a za čo niekomu prasknú nervy. A napokon je to jej sestra Samantha Markle.

​Samantha Markle (57) žaluje svoju nevlastnú sestru Meghan za urážku na cti počas rozhovoru, ktorý pred rokom s princom Harrym poskytla Oprah Winfrey. Samantha v súdnych dokumentoch, ktoré získal portál Page Six, tvrdí, že 40-ročná Meghan počas rozhovoru dala "nepravdivé a zlomyseľné vyhlásenia".

Obviňuje bývalú hviezdu seriálu Kravaťáci, že nepravdivo tvrdila, že je "jedináčik", a tvrdí, že Meghan klamala aj o tom, kedy sa naposledy videli. "Z ohovárania vyplýva, že žalobkyňa nemala so svojou sestrou Meghan vôbec žiadny vzťah, boli si prakticky cudzie a že žalobkyňa si vytvorila lukratívnu kariéru predávaním nepravdivých príbehov bulváru a televíznym programom, hoci o detstve žalovanej nič nevie," uvádza sa v podaní.

Správa o žalobe obletela svet, Meghan ale veľmi netrápi:

Samantha ďalej obviňuje Meghan, že ubližuje ich otcovi Thomasovi Marklemu v snahe predať svetu falošný príbeh o jej živote v štýle "od handier po kráľovskú rodinu". "Meghan nepravdivo tvrdila, že: (a) v podstate sa sama dostala z prakticky úplnej chudoby; (b) od svojich 13 rokov bola nútená pracovať v slabo platených zamestnaniach, aby 'vyžila'," uvádza sa v žalobe, kde Samantha ďalej obviňuje Meghan zo zavádzania verejnosti v súvislosti s otcovou neprítomnosťou na svadbe v roku 2018.

"Pán Markle utrpel dva infarkty v týždňoch pred svadbou žalovanej v máji 2018 v dôsledku stresu spojeného s kráľovskou svadbou, neustálym prenasledovaním a obťažovaním zo strany paparazzov a iných médií a rozrušujúcich textových správ, ktoré dostával od žalovanej a princa Harryho. Kardiológ pána Markleho mu povedal, že je príliš chorý na to, aby cestoval do Anglicka na svadbu; pán Markle neodmietol účasť na svadbe, ale jeho lekár mu nariadil, aby sa na svadbe nezúčastnil," objasnila Thomasova staršia dcéra. Samantha požaduje náhradu škody vo výške 75 000 USD a náhradu súdnych trov a trov právneho zastúpenia. Meghanin právny zástupca Michael Kump uviedol vo vyhlásení pre TMZ: "Táto nepodložená a absurdná žaloba je len pokračovaním znepokojujúceho správania. Budeme jej venovať len minimálnu potrebnú pozornosť, ktorú si zaslúži".

Súvisiace články

Najčítanejšie