Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Úžasné, čo dokázal Cibulkovej Jakubko! Dojímavé poďakovanie od mamy autistického chlapca!
Zdielať na

Úžasné, čo dokázal Cibulkovej Jakubko! Dojímavé poďakovanie od mamy autistického chlapca!

Archívna reportáž

Deti zmenia rodičom život snáď už od momentu, ako sú počaté. No keď prídu na svet, až vtedy začne to pravé "rodeo". Kopa krušných chvíľ, ale nekonečno lásky a radosti, ktorá rozhodne stojí za všetky strasti rodičovstva. A niekedy dokážu deti priam zázraky.

​O tom, že je Dominika jednou z najvýraznejších postáv nášho šoubiznisu a zároveň aj influencerkou s obrovským dosahom, niet pochýb. Odkedy sa jej v júni 2020 narodil synček Jakubko, je aj on výraznou súčasťou jej Instagramu.

Mnohí sa zhodujú, že Dominika je do značnej miery kontroverná osobnosť, nielen niektorými svojimi krokmi, ale aj prezentovaním majetku a poriadne drahými kúskami v čase, keď boli ľudia počas pandémie radi, že prežívajú. No rovnako sa väčšina zhoduje, že jej synček patrí medzi najkrajšie "šoubizové" deti.

Pre tehotenstvo sa Dominika rozhodla vzdať kariéry:

​Chlapček je skutočne mimoriadne rozkošný a veľmi sa podobá na svojho otca Michala. Keď k tomu človek pridá dokonalé outfity, ktoré mu mama nakupuje vo veľkom, má našliapnuté na malú módnu ikonu. No nielen to. Jakubko ukázal, že aj on je už influencer v tom najlepšom a najužitočnejšom zmysle slova.

Instagram/DC

​Dominika dostala od istej mamičky skutočne krásnu správu. "Synček má autizmus a potom, čo videl Jakubka vysloviť TATA to okamžite zopakoval, tak dlho sme sa o to snažili," znelo dojímavé priznanie mamičky, ktorá to má so svojím pokladom o niečo ťažšie. Aj Dominika priznala, že ju tá správa potešila najviac a niet pochýb, že keby Jakubko rozumel, čo sa mu podarilo, bol by na seba právom hrdý.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie