Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Kanye po rozvode dočista zošalel?! Zaživa pochoval frajera exmanželky Kim Kardashian!
Zdielať na

Kanye po rozvode dočista zošalel?! Zaživa pochoval frajera exmanželky Kim Kardashian!

Archívna reportáž

Po mesiacoch rozvodového konania manželský zväzok Kim Kardashian a Kanyeho Westa súd definitívne ukončil. Aj keď sa počas neho občas zdalo, že sa tento pár k sebe predsa len vráti, nestalo sa tak. Psychická labilita Kanyeho dokázala všetko pokaziť, hoci má pár spolu štyri deti. Kim sa 2. marca dostavila pred rozvodový súd osobne, ale Kanye to zjavne nedokázal. Zastupoval ho jeho právnik.

​Rozvodové konanie sa urýchlilo potom, ako Kim o to požiadala prostredníctvom súdneho dokumentu, píše portál PageSix. Tam sa uvádza, že sa dostala do "emocionálneho stresu", ktorému čelila v dôsledku raperových verejných útokov voči nej, ako uviedli v NBC. Na otázku súdu, či "poradenstvo, dodatočný čas alebo pomoc súdu" zachránia jej manželstvo, odpovedala Kim jednoznačne slovom "nie" a potvrdila, že si želá, aby jej bol "navrátený status slobodnej osoby". Proti jej žiadosti nebola žiadna námietka, a tak jej súd vyhovel.

Kanye zrejme na manželstvo s Kim rezignoval, ale predsa si len na sociálnej sieti rád kopol do jej mladého priateľa. V jeho novom animovanom videoklipe k piesni "Eazy" zaživa pochováva muža, ktorý pripomína Peta Davidsona, priateľa exmanželky Kim. V texte piesni počuť mrazivo znejúce slová: "Boh ma zachránil pred haváriou, len aby som mohol nakopať zadok Pete Davidsonovi".

Pozrite si temný klip, kde je celkom jasné, kto je zaživa pochovaný chlapík:

Na obranu Davidsona sa ale na tweete hneď postavil americký filmár James Gunn. "Pre poriadok, Pete Davidson je jeden z najmilších chlapov, akých poznám. Je skutočne veľkorysý, nežný a vtipný, ku každému vo svojom okolí sa správa s rešpektom," vyzdvihoval Gunn jeho vlastnosti. Aj Kim sa svojho priateľa vehemetne zastáva. Denník Daily Mail informoval, že West na sociálnych sieťach verejne zdieľal sériu textových správ, ktoré mu poslala jeho odlúčená manželka. Vyjadrovala v nich želanie, aby West svojimi komentármi prestal ohrozovať jej súčasného priateľa Pete Davidsona.

West zverejnil v deň rozvodu poetické vyjadrenie bolesti z rozvodu:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ye (@kanyewest)

Ako sa stalo už pomaly hollywoodskym klišé, rozchod prominentného páru je vraj priateľský a v rámci neho sa bude rešpektovať existujúca predmanželská zmluva. Podľa tlačovej agentúry Reuters to potvrdili zástupcovia Kim Kardashian, rovnako ako aj zástupcovia losangeleského vyššieho súdu. Peniaze rozhodne nebudú po rozvode Kim ani jej štyrom deťom chýbať. Je však otázne, prečo sa táto dvojica navzájom tak veľmi odcudzila. Svojho času Kanye naznačil, že mu veľmi prekáža bezduchosť rodiny Kardashian, ktorá sa neustále zviditeľňovala v nezmyselnej reality šou, ktorej sa musel občas zúčastňovať aj on. Nakoniec vybuchol a spustil lavínu nezhôd ako s rodinou, tak aj manželkou, ktorá ho napokon zmietla. Že ale nie je stále úplne vysporiadaný s rozchodom vidno aj na novej priateľke - našiel si doslova kópiu Kim, až z toho človeka mrazí. Veľa zdravého rozumu Kanye v poslednej dobe neukazuje.

Súvisiace články

Najčítanejšie