Oblačno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Sussexovci dostali ocenenie, no Meghan mnohých pobúrila rečami o vojne v nepatričnom outfite!
Zdielať na

Sussexovci dostali ocenenie, no Meghan mnohých pobúrila rečami o vojne v nepatričnom outfite!

Archívna reportáž

Na zviditeľňovaní si stále veľmi potrpí pár odídencov z britského kráľovského dvora, princ Harry (37) a Meghan (40), vojvodovia zo Sussexu. Využijú na to snáď každú príležitosť, ktorá sa im ponúkne. Minulý rok sa ukázali na niekoľkých podujatiach v New Yorku, kde nikdy nezabudli predniesť nejaký silný odkaz. Najmä Meghan má vraj politické ambície do budúcnosti, a tak vzletnými slovami priam hýri. Vždy sa na takéto významné podujatia dá záležať aj na outfite. Nebolo tomu inak ani nedávno, keď dvojica prišla na odovzdávanie cien NAACP Image Awards.

​Vojvodom zo Sussexu odovzdali cennú sošku za mimoriadny prínos a významnú verejnú službu, ako napríklad za pomoc texaskému ženskému útulku. "Sme veľmi poctení, že tu môžeme byť v spoločnosti toľkých celebrít a ocenených," za oboch povedala sebavedomá Meghan, oblečná do nádherných modrých šiat od mladého afroamerického návrhára Christophera Johna Rogersa (28). Princ Harry stál vedľa nej v elegantnom čiernom obleku, ktorý mu ako vždy perfektne sadol. Obaja vyzerali skvelo ako symbol mladých, bohatých a úspešných ľudí. 

"Presťahovali sme sa do Kalifornie, môjho domovského štátu, krátko pred vraždou George Floyda. V nasledujúcich mesiacoch, keď sme s manželom hovorili s komunitou pre občianske práva, sme sa my sami a naša organizácia Archewell zaviazali podporovať tých, ktorí presadzujú rasovú spravodlivosť a pokrok," rečnila bývala hviezdička seriálu Kravaťáci v rámci svojho dojemne pripraveného monológu. "Chceli by sme oceniť ľudí na Ukrajine, ktorí naliehavo potrebujú našu nepretržitú podporu ako globálnej komunity," doplnil ju princ Harry k aktuálnej situácii na Ukrajine.

Meghan a Harry sa za ocenenie patrične poďakovali, avšak práve nežná polovička pôsobila oveľa dominantnejšie a to nielen vďaka luxusnej róbe či drahým šperkom:

Britský denník Daily Mail nezabudol poukázať na to, že v rámci ich odkazov na podporu postihnutých ľudí pôsobili v drahých outfitoch trochu nepatrične. K značkovým šatám si Meghan dala na zápästie ruky zlatý náramok, ktorý kedysi patril princeznej Diane (†36), zásnubný prsteň na prsteníčku stál vyše 260-tisíc libier a lacné neboli ani ďalšie doplnky vrátane zlatého náramku od Cartiera. Na nohách mala značkové sandále a celý outfit dokopy mal hodnotu zhruba 330 tisíc eur.

Tu je rozobratý celý outfit vojvodkyne:

Kritiku si pár vyslúžil aj za svoje prehlásenie na stránkách společnosti Archewell. "Princ Harry a Meghan, vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu, a všetci zo spoločnosti Archewell stojíme za ukrajinským ľudom pri tomto porušení medzinárodného a humanitárneho práva, a vyzývame svetovú spoločnosť a jej predstaviteľov, aby urobili to isté,“ stojí v texte oficiálneho prehlásenia, ktoré mnohí považujú len za prázdne slová, ktoré pár zatiaľ nepodložil žiadnymi činmi. No ktovie, možno sa len zatiaľ zabudli pochváliť.

Meghan a Harry si prevzali špeciálne ocenenie, ktoré sa udeľuje za mimoriadne úspechy a službu verejnosti. Mnohí fanúšikovia v komentároch však páru takéto zásluhy neuznali:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie