Skoro jasno
19°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Známa speváčka úplne na dne! Zomrel jej manžel (†37) presne v čase, koľko mu lekári dávali
Zdielať na

Známa speváčka úplne na dne! Zomrel jej manžel (†37) presne v čase, koľko mu lekári dávali

Zdroj: Instagram/Kelis

Mnohých zaskočila smutná správa o skone manžela speváčky Kelis Rogers (42). Fotograf Mike Mora iba vo veku 37 rokov podľahol zákernej rakovine žalúdka. Manželmi boli od roku 2014 a mali spolu dve deti. "So zármutkom môžeme potvrdiť, že Mike Mora skonal, prosíme o rešpektovanie súkromia rodiny," uviedla vdova v stručnom, smutnom vyhlásení.

​Zosnulý Mike Mora vedel o svojej krutej diagnóze od septmebra roku 2020. Povedali mu to na rovinu lekári v nemocnici, kde bol hospitalizovaný kvôli problémom so žalúdkom. "Povedali mi, že je to na 18 mesiacov. Dnes je to presne 12," napísal koncom minuloročného septembra. Žiaľ, predpoveď lekárov sa naplnila takmer na deň presne.

Mike tušil, že to nie je dobré už od októbra, keď si po kontrole vypočul ďalší trpký verdikt lekárov. "V posledný deň hospitalizácie za mnou prišli lekári a povedali mi tú desivú informáciu. Nerozumel som lekárskej správe, ale z ich tvárí som vyčítal, že to nebude dobrá diagnóza. Bola to tá najhoršia diagnóza. Spýtal som sa, ako budeme postupovať, a oni odpovedali, že už pre mňa nemôžu nič viac urobiť. Musel som sa s tým nejako vysporiadať. Desivé dni," opísal Mike najťažšie chvíle svojho života, keď si uvedomil, že už dlho nepotrvá.

Pripomeňte si najväčší hit Kelis:

Posledné mesiace prežil aj s rodinou na odľahlej farme neďaleko Los Angeles, ktorú s manželkou spolu obhospodarovali, keď nemala koncertné šnúry po svete. Zanechal tu trúchliacu manželku, sedemročného synčeka Sheperda a iba dvojročnú dcérku, ktorej meno nikdy nezverejnili. 

Najhoršiu lekársku správu známy fotograf aj zverejnil:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Mike Mora (@mikemorafotos)

Súvisiace články

Najčítanejšie