Polojasno
12°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Hanychová šokovala priznaním, AKO sa zoznámila s jej slovenským priateľom! A Prachařa obvinila z krádeže!
Zdielať na

Hanychová šokovala priznaním, AKO sa zoznámila s jej slovenským priateľom! A Prachařa obvinila z krádeže!

Archívna reportáž

Agáta Hanychová (36) sa aktuálne opäť spojila so svojimi sledovateľmi v streame, kde neraz prezrádza zaujímavosti zo súkromia. V rodine nastal teraz rozruch kvôli mame Veronike Žilkovej (60), s ktorou sa jej manžel Martin Stropnický (65) rozišiel po 18 rokoch mailom. Agáta však na túto tému nepovedala ani slovo. O vlastných početných rozchodoch sa jej zrejme hovorilo oveľa ľahšie, a iste sa ani nechce miešať mame do jej spôsobu zdieľania tejto neľahkej skutočnosti.

Zdalo sa, že aktuálne je pre Agátu hlavnou témou motorka. Presnejšia zelená Vespa, ktorá stojí okolo 5 000 eur. Ona však uvažuje o kúpe už ojazdenej, ktorá sa predáva lacnejšie. Aj preto sa na priaznivcov obrátila s prosbou o pomoc pri kúpe. "Chcela by som si kúpiť nejakú staršiu. Ja som síce Vespu mala, ale môj  bývalý manžel, ktorý mi ju dal k narodeninám, mi ju vzal, keď sme sa rozvádzali zobral bez toho, aby mi to povedal," prekvapivo obvinila svojho exmanžela v podstate z krádeže. Ktovie, prečo to Jakub Prachař (38) urobil, keďže vziať dar je skutočne neslušné a hoci bol darca, je to už jednoznačne majetok obdarovanej. 

Je ale známe, že ich rozchod nebol bezproblémový a "ukradnutá" motorka bola zrejme pomsta. V čase, keď ju pred ôsmimi rokmi dostala, bolo u nich v manželstve všetko idylické. Po čase to ale začalo škrípať a keď sa začalo hovoriť o jej údajných záletoch, nedokázal jej zrejme odpustiť, ani keď sa im zakrátko narodila jediná dcéra Mia (4). Doteraz si nevedia prísť na meno, hoci Agáta sa tvári, že to už nerieši. "Takže Vespu nemám, potrebovala by som nejakú, nechcem si kupovať novú, pretože je to zbytočné," ozrejmila svoje predstavy obľúbená influencerka. "Na novú nemám peniaze," dodala zrejme skutočný dôvod, prečo hľadá po bazároch.

Agáta má s mamou pekný a kamarátsky vzťah,  ich spoločné chvíle zvečnila nedávno aj vo videu na Youtube:

​No potom prešla Agáta v streame na celkom inú tému, ktorou všetkých zaujala najviac. Ani po takmer pol roku vzťahu Hanychová doteraz neprezradila, ako sa zoznámila s jej súčasným partnerom, chirurgom Andrejom. O to viac teraz prekvapila. "Spoznali sme sa na Tinderi. Povedal, že mi operoval slepé črevo a že som sa mu páčila už v tej dobe. Potom z neho po troch mesiacoch vyliezlo, že bol vedúcim zmeny a operoval ma jeho kolega. Bol to prvý chlap, ktorému som napísala ako prvá. Spýtala som sa, či je vážne lekár. On mi napísal, že ma pozná hlbšie, ako si dokážem predstaviť," konečne objasnila záhadu ich zoznámenia, no zmienkou o zoznamke skutočne prekvapila. Asi ani jedného by ľudia v známej aplikácii nečakali. Agáta ale zjavne trafila jackpot, a zdá sa, že je to azda konečne ten pravý.

Agáta sa zverila fanúšikom s detilami zoznámenia s jej aktuálnym partnerom Andrejom:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Súvisiace články

Najčítanejšie