Skoro jasno
23°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
Jeden manžel o 34 rokov starší, druhý o 16 mladší! Vendula Pizingerová prezradila, vďaka čomu im to funguje!
Zdielať na

Jeden manžel o 34 rokov starší, druhý o 16 mladší! Vendula Pizingerová prezradila, vďaka čomu im to funguje!

Archívna reportáž

Mala 23 rokov, keď sa vydala za ikonu medzi skladateľmi najväčších hitov. Vendula Pizingerová žila po boku omnoho staršieho hudobníka Karla Svobodu (†68) skutočne bohémskym spôsobom života. Ich manželstvo ale prechádzalo mnohými krízami. Najhoršie chvíle zažívala Vendula počas ťažkej choroby ich malej dcérky a po jej skone. Aj keď sa im potom narodil syn Jakub, ťaživá udalosť poznačila manželský vzťah. Pridali sa k tomu aj iné problémy, čo vyústilo až do samovraždy hudobníka. Pre Vendulu nastali ťažké chvíle, keďže jej to mnohí dávali za vinu.

​Útechu hľadala v novom vzťahu s podnikateľom Patrikom Aušom, za ktorého sa v roku 2009 vydala a zmenila si po ňom aj priezvisko. Šťastie jej však dlho nevydržalo a po veľkom sklamaní sa rozviedla a chcela zostať už navždy bez partnera. Keď sa k nej po čase prisťahoval do podnájmu syn jej dobrej priateľky Josef, stalo sa to, čo nečakala. Po spriatelení sa s týmto o šestnásť rokov mladším mužom sa do neho zamilovala a dali sa dokopy. V roku 2015 sa stali manželmi a o päť neskôr sa im narodil vytúžený syn.

Vendula v to už vo svojom veku neverila, ale spôsob života, ku ktorému ju vedie mladý zdatný manžel, udržiava jej telo aj myseľ v dobrej kondícii. Na dobrom manželskom vzťahu ale musia pracovať obaja. Vendula pridáva svoje životné skúsenosti. Na udržiavanie vzájomnej náklonnosti s Josefom venuje dostatok času aj na úkor svojho pohodlia. Je ochotná s ním absolvovať aj dobrodružné výlety, keď musí táto skôr pohodlná žena absolvovať priam životné výkony.

Josef starší dostal Josefa mladšieho k narodeninám na deň presne:

​No manžel jej zas vie na oplátku pripraviť rôzne prekvapenia, ako nedávno k päťdesiatke na Islande, kde jej pri vychádzajúcom slnku pri zmrznutom vodopáde navliekol na prst prstienok. A aby to bolo úplne dokonalé, z mrazu odleteli na opačný koniec Európy, do španielskej Malagy. Na takéto dôverné chvíle, ktoré spolu s láskou zdieľajú, si obaja veľmi potrpia. Nedajú si ich zobrať ani po narodení synčeka. Občas ho nechajú v starostlivosti starej mamy a voľné chvíle si užívajú len vo dvojici.

Pizingerovci si aktuálne užili dokonalú romantiku:

Vendula dáva pritom aj na zlatú radu svojej mamy. "Manželstvo je obed, ktorý sa začína dezertom, hovoria niektorí, celkom si to nemyslím. Moja mama mi vždy hovorila, že je treba pestovať zdieľanie, kooperáciu, blízkosť, lásku a všetko, čo k tomu patrí, iba a len vo dvojici. Bez nikoho," prezradila svojim sledovateľom na sociálnej sieti, čo považuje za najdôležitejší recept na trvalú lásku. Ona to môže na základe vlastných skúseností iba potvrdiť a odporučiť aj druhým párom. S jej fešným Josefom tvoria skutočne idylický a stále zamilovaný pár, vekový rozdiel vôbec neriešia.

Súvisiace články

Najčítanejšie