Skoro jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Filmový Harry Potter ukázal frajerku! Má o 5 rokov viac, zamilovali sa pri milostnej scéne pred kamerou!
Zdielať na

Filmový Harry Potter ukázal frajerku! Má o 5 rokov viac, zamilovali sa pri milostnej scéne pred kamerou!

Archívna reportáž

Detský rozprávkový hrdina Harry Potter, bude už navždy spojený s hercom Danielom Radcliffom (32). Ten je už ale dávno zrelým mužom, snaží sa presadiť aj v iných úlohách, no do jednej životnej sa mu stále veľmi nechce. Zamilovaný bol viackrát, ale už takmer desať rokov je verný svojej priateľke Erin Darke (37), svadba zatiaľ ale nie je na obzore. No v skutočnosti celý vzťah je poriadne skrývaný pred zrakom verejnosti.

​O súkromí Daniela a Erin na verejnosť nepreniklo veľa správ, neukazujú sa spolu ani na spoločenských podujatiach. Teraz ale urobili výnimku, keď sa vedľa seba objavili na červenom koberci na premiére filmu Los City v New Yorku. Jednu z hlavných postáv popri Sandre Bullock, Bradovi Pittovi a Channingovi Tatumovi si v ňom zahral aj Daniel. 

Erin Darke je taktiež herečkou a preto neprekvapuje, že sa s Radcliffom zoznámili v roku 2012 pri filmovaní, a to práve pri ich spoločnej milostnej scénke.  "Bude to husté, keď to raz budeme rozprávať našim deťom, kvôli tomu, čo spolu naše postavy robili," položartom spomínal herec pred časom v jednom rozhovore na ich scénku v knižnici. Vzťah ale priznali až o dva roky neskôr, keď boli spolu na odovzdávaní cien Tony. Odvtedy na verejnosti bok po boku nevystupovali, ani sa o svojom súkromí veľmi nezverovali médiám.

Erin je v blond vlasoch, ako sa aktuálne ukázali s Danielom na červenom koberci, na nepoznanie:

V roku 2018 Erin predsa len niečo viac prezradila pre People. "Jednou z prvých vecí, ktoré nás spojili, bolo, ako veľmi milujeme to, čo robíme. Je niečo naozaj krásne a veľmi milé na tom, keď ste s niekým, kto vás jednoducho vnútorne chápe," zverila sa vtedy v rozhovore s jasným odkazom na Daniela. "Obaja neuveriteľne podporujeme kariéru toho druhého," dodala neveľmi známa herečka. Ďalšou vášňou je pre Erin šport. Nadchla sa pre futbal, ale je aj oddaným fanúškom hokejového tímu Red Wings a tiež tímu amerického futbalu Detroit Lions. Je totiž rodáčkou z Michiganu, štátu, kde leží aj Detroit.

Radcliff sa zas v roku 2014 vyznal zo svojej náklonnosti k Erin. "Myslím, že to je ten druh vzťahu, ktorý vždy túžim zažívať s niekým, s kým som sa dal dokopy. Chcete, aby ten človek bol váš najlepší priateľ. V prípade Erin je to určite tak," zveril sa. Daniel mal vraj mnohé predsudky o tom, čo by mal a čo nemal robiť s dievčaťom. Pri Erin ale pochopil, že môže robiť všetko bez obáv, že by jej to vadilo. Berie to ako zábavu, čo považuje Daniel za skvelé. V roku 2019 v relácii People Now povedal, že vykonávanie aj tých "najvšednejších" každodenných vecí, ako je napríklad nákup v obchode, je s Erin po jeho boku zábava a radosť. O svadbe ale zatiaľ pár nehovorí, hoci sa občas v médiách niečo na tú tému mihne. Raz preto musela Erin všetkým členom rodiny poslať vtipnú sms správu: "Sľubujem, že ak sa budem vydávať, ty sa to dozvieš odo mňa a nie od bulváru". Nuž ale, aby sa toho blízki hereckého páru aj dočkali. Desať rokov je predsa len už buď - alebo, ako to často pri dlhotrvajúcich vzťahoch býva.

Súvisiace články

Najčítanejšie