Skoro jasno
20°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Svadba mladého Beckhama sa blíži! Pristúpil na židovský obrad, TAKTO to bude vyzerať!
Zdielať na

Svadba mladého Beckhama sa blíži! Pristúpil na židovský obrad, TAKTO to bude vyzerať!

Archívna reportáž

Po veľkolepej vlaňajšej novembrovej svadbe Paris Hilton (40) a Cartera Reuma (40), sa zakrátko chystá ďalšia podobná celebritná paráda. Najstarší syn Davida Beckhama (46) a Victorie (47), Brooklyn Beckham (22), sa napriek nízkemu veku rozhodol oženiť s Američankou z veľmi bohatej rodiny, Nicolou Peltz (26). Na ženbu pomýšľal ale už dávnejšie. V júli roku 2020 požiadal Nicolu o ruku a svadba mala byť do roka. Kvôli pandemickým obmedzeniam ju však odložili, aby mohli mať čo najviac hostí a neobmedzené možnosti na zábavu. Pre niečo také si vybrali aj vhodné miesto. Svadba sa uskutoční v honosnom sídle Peltzovcov na Floride v Palm Beach.

​Svadba by sa mala konať 9. apríla, píše magazín Tatler. Prípravy na tento veľký deň už teda zjavne vrcholia. David Beckham spolu so svojím otcom Davidom a svokrom Anthonym sa už vyfotili v salóne s vybranými oblekmi na túto príležitosť. Foto odtiaľ pridal David na svoj Instagram. Ani mladý pár snúbencov nechce nič zanedbať. Budúca nevesta si išla svoje svadobné šaty vyberať a skúšať niekoľkokrát až do Ríma. Vybrala si dva modely od Valentína. Magazín Vogue údajne už zažiadal o exkluzívne práva na ich veľký deň. Predpokladá, že na zozname hviezdnych hostí sú napríklad Gigi Hadid, Nicole Richie, ako aj rodinní priatelia Beckhamovcov Gordon a Tana Ramsay.

Snúbenci si dali záležať aj na výbere pohostenia pre svadobných hostí. Brooklyn, ktorý sa venuje fotografovaniu, sa v poslednom čase zdokonaľuje gastronómii, dokonca začal na Instagrame vytvárať sériu videí s názvom #cookinwithbrooklyn. Výber svadobných jedál a pochúťok je zrejme preto hlavne na ňom. Nicola mu pritom ale zdatne asistuje. Na svojom Instagram Stories s poznámkou "Na ceste na ochutnávku torty", zdieľala zábery na červenú ovocnú tortu s bielou šľahačkovou plnkou a polevou. Na svadobný prípitok by malo byť ochutené Martini. 

Brooklyn prednedávnom pobavil fanúšikov filtrom napodobňujúc jeho mamu:

​Pár nedávno vo videu pre Vogue potvrdil, že to bude "židovská svadba", pričom Brooklyn dodal: "Budem mať na hlave jarmulku". V USA je rodina židovského pôvodu Peltzovcov s čistým imaním zhruba 1,7 miliardy dolárov veľmi vážená, a tak nečudo, že sa syn Beckhamovcov v tomto smere prispôsobí.

Zamilované fotky páriku nemajú konca:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @brooklynbeckham

Brooklyn povedal, že sú v "plnom režime príprav na svadbu a je to veľká zábava". Nicola zas prezradila, že v piatok pred svadbou bude mať Brooklyn chlapčenskú rozlúčkovú párty s jeho otcom a bratmi a jej otcom a bratmi. Ona bude mať zas dievčenský večer. Noc spolu nestrávia a uvidia sa až na druhý deň popoludní na svadobnom obrade. Brooklynov otec David by mal vystúpiť s prejavom počas obradu a bude pôsobiť aj ako Master of Ceremonies. O bezpečnosť na tejto prestížnej udalosti sa budú starať dve súkromné bezpečnostné firmy. Účastníci budú mať zákaz používať sociálne médiá a robiť si vlastné fotografie. Skrátka, pri takomto celebritnom páriku, musí mať všetko pravidlá.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie