Jasno
15°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Konečne doma z pôrodnice! Moniku čakalo doma od Leoša krásne prekvapenie!
Zdielať na

Konečne doma z pôrodnice! Moniku čakalo doma od Leoša krásne prekvapenie!

Archívna reportáž

Vo štvrtok, 10. marca, sa Monike a Leošovi Marešovcom splnil sen. Po nekonečnom snažení sa o dieťatko sa im to minulý rok podarilo a teraz sa konečne dočkali aj narodenia vytúženého bábätka. Ba čo viac, pošťastila sa im dcérka, Leoš si tak k dvom synom z prvého manželstva môže hrdo "pripísať" aj malú princeznú.

​Dievčatko dostalo meno Alex, a ako Leoš prezradil, bola to jediná voľba pre ich dieťatko, bez ohľadu na to, akého pohlavia by bolo. Chceli sa totiž nechať prekvapiť, a tak vraj skutočne až do pôrodu netušili, čo to bude. Dievčatko ich ešte trošku ponaťahovalo, keď si v brušku pobudlo o týždeň nad vypočítaný termín, čo je ale ešte stále úplne v norme.

Leoš Mareš hlásil ešte v prvý deň, že jeho dcérka je úplne zdravá. No niečo sa zrejme muselo skomplikovať, hoci nie je jasné, či s dcérkou alebo s Monikou, no ostať v pôrodnici viac, ako týždeň skutočne nie je obvyklé.

Monika a Leoš sa síce dlhšie hľadali, ale zato skutočne sa potom našli:

​Dlhší pobyt svedčí o komplikáciách, keďže obvykle sa púšťa domov na tretí až piaty deň po pôrode. Dlhšie sa ostáva buď v prípade popôrodných komplikácií mamičky, alebo neustupujúcej, silnejšej novorodeneckej žltačky. Samozrejme, aj iné problémy sa môžu vyskytnúť, no tieto dva sú zrejme najčastejšie. Nevedno, či Monika rodila prirodzene, alebo cisárskym rezom a mohli vzniknúť problémy v súvislosti s ňou, alebo hneď v úvode života rodičov trošku vystrašil ich najväčší poklad.

Moniku čakali doma kytice a kytice bielych kvetov, ako milá pozornosť na privítanie od Leoša:

​No isté je, že už je všetko v poriadku, lebo Leoš si ich konečne odviezol domov. Monika cestu domov, teda aj prvú jazdu malej Alex v aute, či prvý spánok v bezpečí domova, poctivo zdokumentovala a zverejnila v instastories. Skutočne sa zdá, že nech sa dialo v pôrodnici čokoľvek, už si môžu vydýchnuť a užívať si naplno život v trojici.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Leoš Mareš (@leosmares)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie