Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
TOTO ešte nikomu nenapadlo! Beckham spravil neuveriteľný krok na pomoc Ukrajine!
Zdielať na

TOTO ešte nikomu nenapadlo! Beckham spravil neuveriteľný krok na pomoc Ukrajine!

Ani celebrity nenechala situácia na Ukrajiny chladnými a pomáhajú ako sa dá. Mila Kunis a Ashton Kutcher vyzbierali vyše 30 miliónov dolárov, mastné príspevky dali aj iné celebrity, ako napríklad Ryan Reynolds s Blake Lively, Sean Penn bol na Ukrajine osobne aj s kamerou dokumentovať situáciu, a mnohí ďalší vyzývajú na pomoc či prinášajú ľuďom fakty , čo sa u našich východných susedov deje. Azda najlepšiu cestu, ako dostať tieto informácie k miliónov ľudí zvolil David Beckham.

​Niekdajší anglický futbalista David Beckham sa rozhodol odovzdať kontrolu nad svojím účtom na Instagrame hlavnej lekárke regionálneho perinatálneho centra v druhom najväčšom ukrajinskom meste Charkov, kde pomáha matkám po pôrode.

Počas nedele tak Beckhamov Instagram v instastories zaplavili príspevky od pani Iryny zobrazujúce napríklad pivnicu, do ktorej počas prvých dní ruskej invázie evakuovali všetky tehotné ženy a čerstvé matky.

Pozrite si zostrih z toho, čo mohlo vidieť v nedeľu vyše 70 miliónov Davidových sledovateľov:

Pre približne 71,5 milióna Beckhamových sledovateľov zverejnila fotografie novorodencov na oddelení intenzívnej starostlivosti, kde sú odkázaní na kyslíkové prístroje darované Detským fondom OSN (UNICEF). V ďalšom klipe zasa nakrútila mladú matku Janu, ako drží svojho syna Mychajla, ktorý sa narodil s dýchacími problémami, pričom ich rodinný dom bol zničený ruským ostreľovaním.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa David Beckham (@davidbeckham)

Beckham, ktorý je od roku 2005 ambasádorom UNICEF, vyzval svojich sledovateľov, aby sa pripojili k tejto charitatívnej organizácii a pomohli ľuďom na Ukrajine zabezpečiť prístup k čistej vode a jedlu, zabezpečiť vybavenie pôrodníc a služby ochrany detí. Hoci Irynine príspevky už nie sú pod 24 hodinách viditeľné, David stále zdieľa link, cez ktorý môže každý prispieť a aspoň trochu tak pomôcť trpiacemu ľudu Ukrajiny.

Súvisiace články

Najčítanejšie