Oblačno
15°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Slovenský priateľ Hanychovej prvýkrát prehovoril! TOTO je dosť slabý základ na vzťah!
Zdielať na

Slovenský priateľ Hanychovej prvýkrát prehovoril! TOTO je dosť slabý základ na vzťah!

Archívna reportáž

V najnovšom vzťahu so slovenským chirurgom Andrejom Nikovom (39) prekonala Agáta Hanychová (36) všetky vytrvalostné rekordy po rozvode s Jakubom Prachařom (38). Pre prelietavú influencerku, ktorej početné aférky boli maximálne na tri mesiace, bolo riadnym ternom, keď o ňu prejavil záujem a dali sa dokopy. Dlho preto neváhala a nasťahovala si ho aj k sebe do domu.

Veľkú novinu prezradila v rozhovore pre Blesk. "Myslím, že už som s hľadaním ideálneho chlapa skončila a Andreja si nechám. Od druhého dňa spolu bývame a je to fajn. Andrej má v Prahe malý byt, kde prespáva, keď je unavený z práce, ale inak žije s nami v mojom dome. Skrine v spálni boli už dlho prázdne, takže som nič dokupovať nemusela," vysvetľovala rozvedená mama dvoch detí. ​Dom jej už konečne patrí celý, keďže pred pár týždňami definitívne vyplatila exmanželovi Jakubovi Prachařovi jeho podiel. Pre Nikova je zrejme pohodlnejšie bývať v dome, ako v malom byte a iste sa o neho Agáta postará po všetkých stránkach. Chváli sa, že je dobrá kuchárka a vie sa postarať aj o domácnosť, aj o deti. Pre dcérku Andreja vraj zariadila aj jednu izbičku v dome, aby mala svoje súkromie, keď s ním občas príde. Je rovesníčkou malej Mii, takže sa spolu dobre zahrajú. Nikov má ale ešte aj jednu staršiu dcéru, tá už má sedem rokov a zrejme nemá záujem navštevovať otca u Agáty. Vyzerá to však, že aj Nikov to myslí s Hanychovou vážne.

​Tá sa ho preto nebála pozvať do jej streamu na Instagrame, kde jej sledovateľom odpovedal na otázky. Na rozdiel od extrovertnej Agáty, ktorá zdieľa takmer všetko zo súkromia na sociálnej sieti, on nebol aktívny donedávna na žiadnej. Agáta mu nedávno zriadila účet na Instagrame, aby s ním mohla komunikovať, keď nie sú spolu, čo je najmä vtedy, keď je v práci. Tam, ako sa ukázalo, ju videl aj po prvýkrát. "Poznali sme sa na Tinderi. Povedal, že mi operoval slepé črevo a že som sa mu páčila už v tej dobe. Potom z neho po troch mesiacoch vyliezlo,  že bol vedúcim zmeny a operoval ma jeho kolega. Bol to prvý chlap, ktorému som napísala ako prvá. Spýtala som sa, či je vážne lekár. On mi napísal mi, že ma pozná hlbšie, ako si dokážem predstaviť," objasnila Hanychová záhadu ich zoznámenia.

Nie vždy mala Agáta k Slovákom také vrúcne pocity, až fešák Andrej obmäkčil prostorekú mamu dvoch detí:

​Napriek tomu, že je Andrej skôr introvert, niečo k jeho vzťahu s Agátou na streame predsa len prezradil, no svojimi vyjadrenia poriadne prekvapil. Na otázku, čím ho zaujala, odpovedal dosť provokatívne. "Páčia sa mi jej prsia," pohotovo vybral hlavný dôvod jeho zájmu o Hanychovú. Na ďalšiu podobnú otázku, aká je ako partnerka, zas odvetil jedným slovom: "Krásna". Obe odpovede síce na prvý pohľad pôsobia ako lichôtky, no v skutočnosti sú to chabé základy na seriózny vzťah. Treba veriť, že to myslel s humorom a má aj vážnejšie dôvody na to, aby s ňou bol vo vzťahu. "Myslím, že nám to dohromady klape a sme konečne všetci šťastní,“  konštatovala nedávno spokojná Agáta. Snáď im to aj dlho vydrží a Andrej nájde na Agáte aj iné prednosti, ako len tie fyzické.

Agáta ukázala svojho česky hovoriaceho Slováka v plnej kráse: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie