Jasno
15°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Zmanipulovaný Harry?! TOTO mal spraviť len zo strachu, že ho Meghan opustí!
Zdielať na

Zmanipulovaný Harry?! TOTO mal spraviť len zo strachu, že ho Meghan opustí!

Archívna reportáž

Zdá sa, že už od začiatku vzťahu princa a herečky to bol Harry, kto mal totálne pomotanú hlavu. Už pred šiestimi rokmi dal totiž jasne najavo, že spraví všetko preto, aby jeho priateľke neskrivili vlások ani obrazne. A spravil poriadnu scénu.

​Vojvoda zo Sussexu vydal ešte v roku 2016 vyhlásenie, v ktorom zaútočil na médiá za to, ako informovali o jeho vtedajšej priateľke Meghan, a tvrdil, že bola "vystavená vlne zneužívania a obťažovania". Teraz vyšlo najavo, že Harry vtedy prikázal svojej kancelárii, aby vydala vyhlásenie kritizujúce médiá za ich prístup. Mali byť za tým obavy, že ho Meghan opustí, píšu v The Times.

Vo vyhlásení, ktoré pred šiestimi rokmi napísal Harryho tajomník pre komunikáciu Jason Knauf, sa odsudzuje "rasový podtón komentárov" a "otvorený sexizmus a rasizmus trollov na sociálnych sieťach a komentárov k webovým článkom".

Aj aktuálne Harry bojuje za svoju rodinu, rovno s Britániou:

​Harry vtedy údajne vyvádzal ako zmyslov zbavený. Jeho tím vraj necítil inú možnosť, ako sa pustiť do plnej obrany Meghan. Zdroj pre denník The Times uviedol: "Kto so zdravým rozumom by uvažoval o tom, že by s ním nadviazal vzťah, ak by sa palác nedokázal postaviť a podporiť jeho priateľku proti niektorým nechutným správam?" Dalo sa vraj pochopiť, že Meghan chcela isté záruky pred vstupom do rodiny, ktorá nemala práve povesť srdečného prijatia niektorých neviest kráľovských synov.

​​Harry sa veľmi bál, že Meghan si vzťah s ním rozmyslí a bol by pre ňu vraj ochotný spraviť čokoľvek. "Bol dočista vyvedený z miery a stále si hovoril, že 'ona ma odkopne'," tvrdil nemenovaný zdroj. Hovorkyňa páru pre The Times uviedla, že tvrdenia sú nepravdivé a kategoricky ich odmietajú. No jeden dôkaz, že Harry bol schopný pre lásku spraviť všetko poprieť nemôžu - opustil kráľovskú rodinu aj Veľkú Britániu.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie