Jasno
14°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Dara v novom domove v Taliansku! Priznala, ako sa s tým zmieruje jej dcéra aj jej otec Matej!
Zdielať na

Dara v novom domove v Taliansku! Priznala, ako sa s tým zmieruje jej dcéra aj jej otec Matej!

Archívna reportáž

Veľkým prekvapením v decembri bolo azda pre všetkých zistenie, že Dara Rolins (49) tvorí pár s vtedy čerstvo rozvedeným futbalistom Pavlom Nedvědom (49). Hoci sa jej slávny futbalista dvoril a posielal kvety už roky predtým, napokon to vyšlo až v minulom roku a s oznámením počkali, až keď sa Nedvědovo manželstvo oficiálne skončilo. Teraz už ich láske nestojí nič v ceste, okrem cesty samotnej - z Prahy do Turína je to predsa len kus.

Dvojica zaľúbencov, ktorú tvorí speváčka Dara Rolins a futbalista, dnes už viceprezident klubu Juventus Turín, Pavel Nedvěd, sa okamžite zaradila medzi najatraktívnejšie, najznámejšie, ale aj najbohatšie páry šoubiznisu. Pavel, dlhoročný mimoriadne úspešný futbalista, držiteľ Zlatej lopty pre najlepšieho futbalistu Európy roku 2003 a ikona klubu Juventus Turín je už mnoho rokov aj jeho viceprezidentom. To je síce kariéra ako hrom, ale do značnej miery mu znemožňuje návrat do rodného Česka.

Pavlovi a Dare tak neostáva nič iné, ako vzťah na diaľku. To je síce pre zaľúbencov obvykle ťažké, no na druhej strane sa na seba o to viac tešia a tiež, sú už vo veku, keď sa iste naučili trpezlivosti a vedia krotiť aj vášne. No predsa len, celkom pochopiteľne, chcú spolu byť čo najviac.

Takto pred rokom ešte Dara netušila, čo ju čaká v láske:

​Zdá sa, že je to najmä Dara, ktorá cestuje do Talianska ako na klavír. Sú to ale iste príjemné výlety to tejto prekrásnej krajiny plnej umenia, kultúry, prekrásnej prírody, ale aj s fantastickou kuchyňou. Pred týždňom si spolu s Grande Paolom, ako volajú Nedvěda v Taliansku, užívali Monaco, teraz sú už v "jeho" Turíne. "Na tejto adrese trávime spoločný čas s mojou svorkou. A poslednou dobou dosť často. Teší ma, že rovnako ako mne, sa v tomto meste páči aj Lole," napísala Dara na Instagram a dala tým celkom jasne najavo, že jej pubertiačka si našla k Pavlovi cestu.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

No nielen Laure sa výlety do Talianska pozdávajú. Nového priateľa svojej niekdajšej lásky vraj prijal aj Matěj Homola, otec Darinej jedinej dcéry. "Čo ma teší najviac, že sú všetci, ktorí sú v tomto príbehu pre mňa dôležití - a to vrátane Mateja, navzájom tzv. v mieri a pohode. Kiežby bol tento jav povinnou výbavou každej rodiny," zhodnotila vďačne Dara skutočne pomerne ojedinelý úkaz, keď sú bývalý a súčasný priateľ spolu úplne v pohode. Fanúšikovia Dary jej nepochybne želajú, nech táto idylka a láska vydrží čo najdlhšie.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie