Skoro jasno
15°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
To je kruté! Vendula Pizingerová sa ukázala v spodnej bielizni, jej mladý manžel ju TAKTO urazil!
Zdielať na

To je kruté! Vendula Pizingerová sa ukázala v spodnej bielizni, jej mladý manžel ju TAKTO urazil!

Archívna reportáž

Okrúhle päťdesiate narodeniny oslávila Vendula Pizingerová s manželom Josefom Pizingerom (34) na chladnom Islande, odkiaľ potom zamierili do slnečnej Malagy. Nezabudla všetko zdielať pre radosť svojich početných sledovateľov na Instargrame. Úprimne priznala, že ani na narodeninovom výlete ju jej vyšportovaný manžel nenechal len tak zaháľať. Popreháňal ju po túrách, až z toho dostala riadnu svalovú horúčku. Na druhej strane si tak ale Vendula udržiava kondíciu a štíhlu postavu. S tou sa teraz pochválila zverejnením čiernobielej fotografie, kde má na sebe iba čierne body.

​Téma síce nebola o postave, ale nedalo sa nevšimnúť, že matka dvoch synov, z ktorých toho mladšieho porodila iba pred rokom a pol, má takmer ploché bruško a žiadne kilá naviac. Pritom vo svojich mladších rokoch bývala bacuľatejšia. Zrejme za to môže ďakovať svojmu zdatnému mužovi, ktorý jej dopraje veľa pohybu. Neraz si aj pofrfle, ale pevná štíhla postava v jej veku predsa len za to stojí. 

Na Josefa Vendula vždy dá, aj preto sa s ním vraj radila, či fotku, kde má na sebe iba body, môže zverejniť na Instargrame. "Pretože to neviem ani upraviť, aby to vyzeralo lepšie," priznala Vendula, ktorá skutočne zverejňuje fotky bez príkras a filtrov. "Tak mi povedal, že je to v poriadku, že tam mám hladšie nohy ako inokedy. No áno, dobré svetlo, hovorím," priznala sebakriticky.

Vendula sa stala ako 48-ročná po tretíkrát mamou:

​Ale pre svojich sledovateľov pridala aj historku z minulosti. "Už roky nosím body všetkého druhu. Teraz som si spomenula, že keď Josef zistil po niekoľkých rande, že nosím body (nikde nič nepretŕča), tak mi povedal, že to ešte nikdy nevidel a že vyzerám ako tučniak. No nič," prezradila, akú netaktnú poznámku utŕžila od svojho partnera, no keďže sú obaja povestní zmyslom pre humor, iste skončilo smiechom. Vendula sa nebojí ani sebairónie, rada sa zasmeje aj sama na sebe a nehrá sa na nič. Hoci je riaditeľka nadačného fondu Kapka naděje, kde v rámci dlhodobého projektu rieši pomoc pre ťažko choré deti, a sama zažila v živote dve obrovské tragédie, keď jej zomrela 5-ročná dcérka a neskôr jej manžel, skladateľ Karel Svoboda spáchal samovraždu, zmysel pre humor a nadhľad nestratila. A možno práve preto.

Najviac času ale ako mama malého Josífka trávi doma. Tam sa vraj najlepšie cíti oblečená v pohodlnom pyžame, čo nie je práve atraktívny typ oblečenia. Ako priznala, pokojne v ňom vyjde aj von venčiť psa, či sa vyberie na prechádzku s kočíkom. Nezmienila sa však, ako na to reaguje jej manžel. Zrejme si už tiež na to zvykol. O to viac potom asi ocení, keď sa Vendula ukáže v plnej paráde, aj keď on preferuje asi najmä športové oblečenie, súdiac podľa jeho záujmu o športové aktivity v prírode. Ale nebojí sa ani nahoty, a to ani v zime, keď si pravidelne chodí zaplávať v jazere či rieke. Na to si ale Vendula veľmi netrúfa. To už je radšej nahá v ich domácej saune, kde sa saunuje celá rodinka vrátane najmladšieho člena.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie