Skoro jasno
15°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Bábo je na ceste! Speváčka a víťazka talentovej šou je šťastím bez seba!
Zdielať na

Bábo je na ceste! Speváčka a víťazka talentovej šou je šťastím bez seba!

Archívne video

Víťazka americkej verzie talentovej šou X Factor z roku 2006, 36-ročná Leona Lewis, je v očakávaní prvého dieťatka. Má za sebou prvý trimester a očakáva sa, že v priebehu mesiaca by to mala potvrdiť aj oficiálne.

​Dobre informované zdroje z blízkosti speváčky prezradili, že Leona sa dočaká dieťa ešte tento rok, píše portál The Sun. Otcom je jej manžel, Dennis Jauch, za ktorého sa vydala v roku 2019.

Zdroj včera večer uviedol: "Leona a Dennis sú absolútne nadšení. Prekonali 12-týždňový míľnik a oznámili to svojej rodine a priateľom". Už v roku 2020 Leona prehovorila o plánoch páru založiť rodinu - prezradila, že by zvažovali aj adopciu, keďže jej mama Maria vyrastala v detskom domove.

Pripomeňte si ďalší Leonin veľký hit:

Zdalo sa, že sa páru skutočne nedarilo počať, no ako sa podľa chýrov javí, stal sa malý zázrak. "Nemôžu sa dočkať, až privítajú svoj nový prírastok a stanú sa trojčlennou rodinou," tvrdí nemenovaný zdroj. Leona, ktorá sa preslávila víťazstvom v súťaži, zaznamenala prudký vzostup svojej kariéry po tom, ako sa jej debut Spirit stal jedným z najpredávanejších albumov v histórii hitparád. Celosvetovo predala viac ako 35 miliónov nahrávok, vydala päť úspešných albumov a bola nominovaná na sedem cien Brit Awards a tri ceny Grammy.

Aj Leona podporila ukrajinský ľud, primárne deti:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ????? ????? ? (@leonalewis)

S dlhoročnou láskou Dennisom sa prvýkrát stretla, keď pracoval ako tanečník na jej turné Labyrinth v roku 2010, a krátko nato spolu začali chodiť. V novembri 2018 Leona potvrdila, že sa zasnúbili, keď ju vyfotili s diamantovým prsteňom počas dovolenky, a v príspevku na Instagrame napísala: "Nemôžem sa dočkať, až budem tvojou manželkou." Pár sa o rok neskôr zosobášil na honosnom obrade v Stingovom luxusnom sídle zo 16. storočia v Toskánsku. Ak sa zvesti o tehotenstve potrvdia, čaká ich tento rok dokonalé korunovanie ich lásky.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie