Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Nechtiac to prezradila! Rihanna bola nakupovať a už je jasné, akého pohlavia bude bábo!
Zdielať na

Nechtiac to prezradila! Rihanna bola nakupovať a už je jasné, akého pohlavia bude bábo!

Archívna reportáž

Najbohatšia speváčka sveta sa pomaly ale isto blíži do finále. Už o pár týždňov sa stane mamou. Tridsaťtriročná Rihanna v súčasnosti čaká svoje prvé dieťa s priateľom raperom A$AP Rockym, ktorý má tiež 33 rokov.

​Rihanna tajila tehotenstvo až do posledného trimestra. Napokon, nebolo to ani také ťažké, keďže už dávno nekoncertuje a venuje sa naplno biznisu, ktorý jej majetok zveľadil až na hodnotu 1,7 miliardy dolárov. Ide o úspešné kozmetické línie a prípravky na starostlivosti o pleť, a najmä spodnú bielizeň. Aj A$AP Rocky má poriadne tučný účet a tak sa bábo rozhodne nemusí obávať o svoju budúcnosť.

No predsa len sa ukázala byť Rihanna racionálna, keď bola pre dieťatko nakupovať v úplne obyčajnom, dokonca priam lacnom obchode, píše Dail Mail. Možno to považovať za rozumný krok, keďže bábo v prvých týždňoch a mesiacoch rastie skutočne priam zo dňa na deň.

Tehotenstvo Rihanny spôsobilo senzáciu:

​No to najpodstatnejšie sa podarilo paparazzom zachytiť, keď Rihana pozerala parádnejšie kúsky. Zahľadela sa do rozkošných šatočiek a prizerajúci sa ľudia vraj boli svedkami toho, ako si Rihanna oranžové šaty vložila aj do nákupného vozíka. Celkom pochopiteľne to vyvolalo špekulácie, že čaká dievčatko a zrejme nie je dôvod o tom pochybovať - chlapček by v podobných šatách skutočne vyzeral prinajmenšom zvláštne. Jedine, žeby chcela ľudí zmiasť. Fotky si môžete pozrieť TU.

Rihanna ukazuje bruško kde sa dá:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa badgalriri (@badgalriri)

Rihanna nedávno prehovorila otvorene o svojom tehotenstve. Pre Elle povedala, že je vo fáze, "keď sa zobudíte a hovoríte si, aha, musím sa fakt obliecť?" Ktovie, či práve preto si toho na seba veľa nedáva, ani keď ide medzi ľudí a bruško má obvykle úplne odhalené. "Všetko je výzva, od obliekania až po to, ako sa nalíčiť. Ale ja mám rada výzvy," povedala nastávajúca mama. Rihanna a A$AP Rocky sa po siedmich rokoch priateľstva stali v roku 2020 párom. Podľa najnovšej fotky sa zdá, že možno už aj snúbeneckým, Rihanne sa totiž na prstenníku nápadne trblietal doteraz nevidený prsteň.

Súvisiace články

Najčítanejšie