Oblačno
25°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
To je ale obrat! Dara odišla za Nedvědom do Talianska, TOTO ale nečakala!
Zdielať na

To je ale obrat! Dara odišla za Nedvědom do Talianska, TOTO ale nečakala!

Archívna reportáž

Pre Daru Rolins (49) tesne pred päťdesiatku nastal snáď najkrajší čas v jej živote. Môže za to predovšetkým láska. Vyše tri roky po rozchode s dlhoročným partnerom Rytmusom sa už zdalo, že azda nestretne niekoho, pre koho sa jej opäť rozbúši srdce. Ale stalo sa a je to skutočne parádny "úlovok". Jej novou láskou je slávny futbalista Pavel Nedvěd (49), držiteľ Zlatej lopty pre najlepšieho futbalistu Európy roku 2003 a ikona klubu Juventus Turín. Tam je už mnoho rokov aj jeho viceprezident. Takúto hviezdnu kariéru nedosiahol vo futbale žiaden Čech, ale ani Slovák. A slávou sa mu nemôže rovnať ani Dara - minimálne v Taliansku.

​Veľmi dobre si to uvedomuje, najmä keď príde za ním do Turína. "V Taliansku je za hviezdu môj muž. Ja - za fotografku," pridala pre jej sledovateľov na Instagrame vtipný komentár k fotke v instastories, na ktorej Nedvěda obklopilo niekoľko fanúšičiek. Samozrejme, vôbec netušili, kto je Dara. Po prvýkrát v jej živote nastala situácia, ktorú už asi nečakala - že jej priateľ je slávnejší ako ona. Aj keď chodila so známymi hviezdami nášho šoubizu, ako Sagvan Tofi, Matěj Homola či Rytmus, predsa len bola ona vždy aspoň o málo väčšia hviezda. A zrazu je to úplne naopak. No pre Rolins je to iste aj príjemný oddych, že ju v Taliansku nikto nesleduje tak, ako doma v Česku či na Slovensku.

Kvôli svojej novej láske sa čoraz častejšie zdržiava v Turíne, kde futbalista žije a jeho pracovné povinnosti mu nedovoľujú veľmi často odchádzať. Ak nechce, aby ich pomerne čerstvý vzťah vychladol, musí za ním chodiť Dara, ktorá si so sebou rada zoberie aj jej jedinú dcéru."Teší ma, že rovnako ako mne sa v tomto meste páči tiež Lole," napísala speváčka vo svojom príspevku na Instagrame, kde  sa pochválila fotkami z Turína.

Dara má krásny vzťah aj s dcérou Laurou, viac porozprávala vo videu dole:

​Spolu s Pavlom si vždy nájdu čas aj na prechádzku po meste spojenú s návštevou dobrej reštaurácie."Na večeri s futbalistom," napísala na Instagram speváčka k záberu, na ktorom jej láska počas jedenia sleduje zápas Bologna - Bergamo. Ako vidieť, futbalom stále žije a a nedokáže sa ho vzdať ani vo chvíľach, keď je s Darou. Na ten však ona nežiarli, jeho vášeň berie skôr s humorom. Vždy si s ním užíva spoločné vzácne chvíle. "Prajeme vám, aby ani vo vašom živote nechýbal ten pohyb prúdiacich emócií, a to smerom von aj k vám. Nech je aj vaše srdce plné lásky," popriala svojim sledovateľom šťastne zamilovaná Rolins.

Dara trávi veľa času so svojou láskou v Turíne, kde Pavel pôsobí ako viceprezident futbalového klubu Juventus:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie