Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Žilkovej syn (32) mal infarkt a strávil tri týždne v nemocnici! Herečka priznala, v akom je stave!
Zdielať na

Žilkovej syn (32) mal infarkt a strávil tri týždne v nemocnici! Herečka priznala, v akom je stave!

Zdroj: instagram/VŽ

V poslednom čase osudom riadne skúšaná Veronika Žilková žila tri týždne v strachu o syna Cyrila (32), ktorý po problémoch so srdcom a infarkte skončil v nemocnici. Konečne sa jej aspoň v tomto smere veľmi uľavilo, keďže má už svojho prvorodeného doma.

​"Môjho syna po troch týždňoch nervov prepustili z nemocnice a jeho srdce je v poriadku," zverila sa tn.cz herečka. O syna, ktorý sa narodil s vrodenou chybu srdca a s herniou mala od narodenia veľké obavy. "Cyril sa narodil s ťažkou vadou srdca a pred dvomi rokmi mal ťažkú operáciu srdca. Potom prekonal covid a teraz zistili, že mal asi infarkt," zverila sa herečka. Akoby zázrakom sa Cyril napokon zo všetkého vystrábil, no toľko šťastia nemal jeho najmladší braček. Synčeka mala s Martinom Stropnickým (65), no narodil sa s vážnejšími zdravotnými problémami a po polroku od narodenia svoj boj o život prehral. Herečka mala vtedy už 45 rokov, ale veľmi chcela potešiť Stropnického porodením syna. 

Mali v tom čase spolu už dcéru Kordulu, ale Veronika bola zo straty syna, pochopiteľne, veľmi zlomená. V kútiku duše najskôr verila, že sa podobne ako v prípade Cyrila stane zázrak, ale ten sa, žiaľ, už druhýkrát nekonal. Možno by mu pomohla drahá operácia v zahraničí ešte pred narodením vykonaná v jej bruchu, tej sa ona ale obávala a nešla do toho. Zostala jej však starostlivosť o štyri staršie deti, ktoré sú, až na Cyrila, celkom zdravé. Ale ani ten doteraz nemal väčšie problémy s jeho slabším srdcom. Prišlo to práve teraz, keď sa Veronika trápi pre mailové oznámenie manžela, že od nej odchádza, lebo jeho city k nej už údajne vyhasli.   

Veronika trávi veľa času so svojou dcérou Agátou a nemá problém byť súčasťou jej sveta sociálnych sietí:

No čo je to v porovnaní so strachom o život syna. "Som vyčerpaná, neviem, čo bude. Cyril je síce dospelý, ale navždy bude mojím dieťaťom, ktoré budem chcieť chrániť a budem mať o neho až do konca života strach. Je to taký super chlapec, ale bohužiaľ má slabé srdiečko," vyznala sa nešťastná mama. Veľmi jej preto odľahlo, keď Cyril nielenže nemusil podstúpiť operáciu srdca, ale sa aj ukázalo, že ho má v poriadku. Vzhľadom na to bola napokon pre ňu starosť o syna v niečom predsa len dobrá, lebo aspoň čiastočne pomohla zahnať myšlienky na manželovu zradu. 

Cyril je sympatický mladý muž, ktorý sa okrem písaniu kníh našiel aj v gastro biznise:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie