Jasno
12°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Prekliatie rapídneho schudnutia! Herečka ukázala visiacu kožu, ale nemá sa začo hanbiť!
Zdielať na

Prekliatie rapídneho schudnutia! Herečka ukázala visiacu kožu, ale nemá sa začo hanbiť!

Zdroj: Instagram/RW

Prestávku v nakrúcaní filmov kvôli pandémii covidu využila austrálska herečka Rebel Wilson (42) na zmenu svojho spôsobu života, kvôli ktorému za celé roky nabrala veľa kíl navyše. Síce jej práve nadváha priniesla slávu cez komédie, kde hrala poriadne bacuľaté krásky, no v jednom momente sa rozhodla, že zdravie je dôležitejšie.

​Rebel všetok svoj čas venovala ostatné dva roky zdravej výžive spojenej s fitness a podarilo sa jej dosiahnuť vysnívanú hmotnosť 75 kg, čo je o 35 kíl menej ako mala. Ani potom však nepoľavila a neprešla na pohodlnejší spôsob životného štýlu, ako bola predtým zvyknutá. O tom, ako postupuje ďalej, sa zveruje aj na sociálnych sieťach svojim početným sledovateľom.

Nedávno sa podarilo herečku zachytiť paparazzovi na fotkách, kde má na sebe športové oblečenie počas jej prechádzky v Griffith Parku v Los Angeles. Mala na sebe legíny, športovú podprsenku a tričko, ktoré si po chvíli vyzliekla a dala si ho okolo krku. Tým odhalila pás a celé ruky, čo ukázalo, že má po schudnutí výrazne ovisnutú kožu. Vidno to na pažiach, ale aj na bruchu a jeho spodnej časti. Zrejme si však z toho veľa nerobí a na svoju schudnutú postavu je právom hrdá. S kožou veľké zázraky aj tak nedokáže, na to by už musela prísť ku slovu chirurgia. Fotky si môžete pozrieť TU.

Rebel sa preslávila ako Fat Amy, teda Tučná Amy:

Ku kardio cvičeniam, čo je v prípade Rebel najmä beh, cvičí aj s činkami a prešla na proteínovú stravu, čo zmenilo jej život. K tomu pridala aj prechádzky, ktoré sa stali nevyhnutnou súčasťou jej každodennej rutiny. Okrem úbytku hmotnosti sa to prejavilo aj na jej zdraví. Otvorene hovorí o svojej ceste ku "zdravšiemu ja", ako to nazýva. Vyjadril sa k tomu aj jej tréner Gunnar Peterson. "Prekonáte určité veci, ktoré sú náročné, a potom uznáte: 'Wow, dokázala som to. A dokážem to. A môžem v tom pokračovať," uviedol hlavnú motiváciu pre každého odhodlaného.

Rebel aktuálne zažiarila ako moderátorka odovzdávania cien BAFTA:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Rebel Wilson (@rebelwilson)

Udržať si takúto výdrž si vyžaduje poriadnu disciplínu. Peterson má mantru, ktorá Rebel, aj všetkých jeho klientov inšpiruje. "Buď sa snažíš zlepšovať, alebo si dovolíš zhoršovať sa - neexistuje nič také, ako byť stále rovnaký," povedal nedávno pre The Sun. "Nikdy neexistuje istota, že dosiahnete cieľ. Môžete dosiahnuť určité čísla, ale to by nemalo znamenať, že sa zastavíte," múdro dodal najlepší recept, ako predísť jojo efektu. Peterson tiež povedal, že na úplnú zmenu životného štýlu spôsobom, ktorý nie je ničivý, sú potrebné postupné, "pomalé inovácie". Rebel napríklad začala obyčajnou chôdzou, s ktorou sa dajú spraviť zázraky, ak je vykonávaná správne a pravidelne.

Súvisiace články

Najčítanejšie