Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Po bolestnom potrate opäť žiari šťastím! Speváčka v slzách ohlásila tehotenstvo!
Zdielať na

Po bolestnom potrate opäť žiari šťastím! Speváčka v slzách ohlásila tehotenstvo!

Zdroj: Instagram/JS

Oceňovaná anglická speváčka, skladateľka a herečka Joss Stone (35), aktuálne svojim sledovateľom v emotívnom videu na Instagrame oznámila, že so svojím priateľom, americkým hudobníkom Codym DaLuzom (32) čaká dieťa. V osemminútovom videu z auta priznala, že má pritom zmiešané pocity, pretože v správe je niečo krásne aj trpké zároveň. Zverila sa, že vlani v októbri potratila a bolo to pre ňu niečo, čo sa nedá len tak ľahko prekonať. Joss priznala, že to bola "hrozná, strašná" vec, ktorou si prešla, predtým, ako teraz prehovorila o svojej šťastnejšej správe. Bolo vidieť, že ešte zďaleka nie je s vlaňajším potratom vyrovnaná.

"Chcem všetko vysvetliť, pretože si myslím, že je to dôležité, keďže budem musieť presunúť niektoré svoje koncerty a to znamená, že sme v tom spolu. Minulý rok v októbri som prišla o dieťa a bolo to naozaj hrozné, pretože to bolo moje dieťa a viem, že si tým prechádza veľa žien," začala s vysvetľovaním, pričom musela na chvíľu prestať, lebo sa rozplakala. Potom sa snažila pokračovať. "Išla som k lekárovi a spýtala som sa ho, prečo sa to stalo a on mi povedal, že nevie prečo, tieto veci sa jednoducho stávajú, no nie je to moja vina. Stále som na neho tlačila, aby mi odpovedal prečo a on nevedel, chudák," opísala situáciu s doktorom, ktorý skutočne hovoril úplnú pravdu.

"Je to na h*vno a fakt strašná vec. Nie je to niečo, čo sa dá prekonať, je to niečo, s čím musíte žiť," povzdychla si užialená Joss a ďalej komentovala rozhovor s lekárom. "Joss, príď na jar budúceho roka, urobíme ženskú prehliadku a uistíme sa, že si v poriadku, a potom pôjdeme ďalej'," utešoval ju. Povedala mu, že ho najbližšie navštívi, keď "rozkvitnú narcisy". Video na chvíľu potom prerušila, aby pokračovala ďalej pri prechádzke lesom. To už ale prichádzala k najväčšiemu odhaleniu, ako sa prihovorila svojmu lekárovi na dohodnutej prehliadke. "Pamätáte si, že som vám povedala, že vás prídem navštíviť, keď rozkvitnú narcisy?" No hádajte čo?" Vzápätí mu so smiechom ukázala svoj pozitívny výsledok tehotenského testu.

Vypočujte si najnovšiu pieseň od speváčky Joss Stone s názvom Never Forget Me: 

Po návrate k autu pokračovala v rozprávaní. "Takže to je tá krásna časť príbehu, že po búrkach sú dúhy a je to jednoducho krásne. Som veľmi nadšená a neviem sa dočkať, keď sa stretnem s mojím bábätkom. Dúfam a modlím sa, aby bolo všetko v poriadku, a teším sa, že to môžem oznámiť. Nechcela som o tom hovoriť príliš skoro," Potom ukázala pred kamerou zábery z ultrazvuku, prvý z jej tehotenstva končiaceho potratom minulý rok, ako aj  sken z jej súčasného tehotenstva. Joss povedala, pričom sa pozerala na snímky:  "Život, nám dáva rôzne veci, s ktorými sa musíme vyrovnať. Môžeme, musíme sa vyrovnať s dobrými aj zlými vecami, môžeme to zvládnuť a príde krása". Joss už ale jednu dcérku má, ktorej veľmi želala súrodenca, iste jej všetci želajú, aby toto tehotenstvo skončilo pôrodom zdravého dieťatka.

Joss oznámila radostnú správu prostredníctvom videa na Instagrame:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Joss Stone (@jossstone)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie