Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Dara vyrazila za oceán! Slávneho frajera ale nechala doma, TÍTO ľudia jej boli vzácnejší!
Zdielať na

Dara vyrazila za oceán! Slávneho frajera ale nechala doma, TÍTO ľudia jej boli vzácnejší!

Archívna reportáž

Spolu so svojou niekdajšou najlepšou kamarátkou a rovesníčkou Simonou Krainovou (49), patrí Dara Rolins (49) k najväčším cestovateľkám medzi českými celebritami. V poslednom čase ale Daru v tomto smere rozhodne pretromfla Simona. Od začiatku roku stihla exotickú Sri Lanku, Karibik aj Maldivy, Dara v ostatnej dobe z pochopiteľných dôvodov volila najmä Taliansko. No teraz sa už za oceán vybrala aj Rolins spolu s dcérou a sestrou s s jej deťmi. Chýba tam Darina nová láska, futbalová hviezda Pavel Nedvěd (49), keďže je veľmi zaneprázdnený funkciou viceprezidenta vo futbalovom klube Juventus Turín.

​Teraz si od seba na chvíľu oddýchnu, keďže sa speváčka vybrala s rodinou na svoju obľúbenú Floridu na plných desať dní. "Po dlhom čase späť v Amerike! Lola má veľkonočné prázdniny, tak sme sa šli trochu zohriať," pochválila sa svojim sledovateľom na Instagrame."Azda celkom prvýkrát sa nám podarilo stretnúť sa tu v rodinnom kruhu. Ja, moja sestra a plný dom našich veľkých detí," zverila sa ďalej  Dara a pridala fotografiu z tamojšej pláže a video z prechádzky po meste. Bolo vidieť, že tam, prekvapivo, príliš veľa ľudí nebolo, akoby mala Dara s rodinou ulice exkluzívne vyprázdnené iba pre seba. 

Je možné, že sa tam život do ulíc po prísnych pandemických opatreniach vracia iba pomaly. V Miami boli tiež pred časom veľké nepokoje spojené s vyčíňaním podaktorých prívržencov hnutia Black Lives Matter a ľudia sa tam prestali cítiť bezpečne, čo bol napríklad aj dôvod sťahovania Zuzany Belohorcovej s rodinou. Florida sa inak vyznačuje dokonalým počasím počas celého roku, čo mnohých láka na život tam, alebo aspoň na dovolenkový pobyt v čase, keď je u nich doma chladno. V Miami sa tento týždeň očakáva čiastočne zamračená obloha a teploty okolo 27 stupňov, čo je o dosť viac ako u nás.

Dara si vie dovolenku užívať plnými dúškami, takto sa zabávala s partiou kamarátiek na babskej jazde pri mori:

​Ale ako Dara prezradila, občas vie aj na Floride počasie nepríjemne prekvapiť. Stalo sa tak aj vo februári roku 2010. "Počasie nás nepríjemne prekvapilo. V Miami bolo nezvyčajne chladno. Niečo podobné si pamätajú na Floride v 20. rokoch minulého storočia. Ľudia a zvieratá boli zmätení. S Evou sme nakupovali teplé bundy, svetre, čiapky a deky," zverila sa Dara a dodala, že nakoniec sa s celou partiou rozhodli odletieť na týždeň do Kalifornie, kde bolo teplejšie. Zimu si radšej užíva doma, či v Alpách. Tentokrát je však s počasím na Floride celkom spokojná a najmä sa teší, že po uvoľnení opatrení kvôli covidu je opäť na svojom obľúbenom mieste aj s najbližšími. 

Dara trávi dovolenku na Floride v spoločnosti dcéry Laury, ale aj jej sestry Jany a jej deťmi:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Súvisiace články

Najčítanejšie