Skoro jasno
26°
Bratislava
Lea
29.4.2024
To asi nečakala ani Dara! Jej expriateľ Homola sa stretol s jej frajerom Nedvědom a TOTO spravil!
Zdielať na

To asi nečakala ani Dara! Jej expriateľ Homola sa stretol s jej frajerom Nedvědom a TOTO spravil!

Archívna reportáž

Hoci mala Dara v živote viacero vzťahov, len zopár ich bolo skutočne vážnych. Medzi tie najserióznejšie patrilo rozhodne sedem rokov s Rytmusom, ale aj láska k muzikantovi z kapely Wohnout, Matějovi Homolovi. Práve z tohto vzťahu sa narodila jedina Darina dcéra Laura (14). Dlho spolu ale jej rodičia nevydržali a rozchod nebol práve pekný.

Vzťah Dary a Matěja sa totiž skončil jeho neverou a speváčka veľmi dlho predýchavala takú zradu od otca jej vtedy ešte maličkej dcérky. No čas opäť raz zahojil všetky rany a Dara s Matějom majú už dlho skvelý kamarátsky vzťah a poskytujú Laure všetko tak, aby nemala pocit, že žije v neúplnej rodine. Dokonca aj Vianoce trávia aspoň chvíľku v trojici, hoci Matěj má priateľku a majú aj dieťatko - Dara sa netají tým, že ich má všetkých rada. No kým Matěj aj Rytmus si už založili rodiny a sú zamilovaní do nových partneriek, Dara nič podobné roky nezažila.

Od rozchodu so slovenským raperom uplynuli práve štyri roky, no ostatného pol roka už Rolins konečne nie je sama. A trafila poriadne terno. Novou láskou speváčky je česká futbalová superhviezda Pavel Nedvěd. Hoci naši českí susedia nemajú núdzu o veľké mená v bielom balete, predsa len iba jediný sa môže pochváliť tým, že je držiteľom Zlatej lopty pre najlepšieho futbalistu Európy, ale je aj viceprezident slávneho klubu Juventus Turín.

Dara vyzerá aj krátko pred päťdesiatkou fantasticky, rovnako aj Nedvěd:

​A hoci je Matěj Homola pohodový chlapík a iste by s novým Dariným priateľom a tak povediac nevlastným otcom jeho dcéry Laury nemal problém, práve futbal evidente definitívne rozhodol. Matěj je totiž evidentne obrovský športový fanúšik, a tak neodolal ani Nedvědovi. "Nový partner Dary a parťák dcéry Laury, Pavel Nedvěd, je dočista sympaťák a bolo mi cťou sa s ním zoznámiť. O fotky s niekým väčšinou nežiadam, ale teraz som musel využiť, až skoro zneužiť situáciu," napísal k fotke, kde stojí vysmiaty ako šťastný malý chlapec pri českej futbalovej hviezde.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Matěj Homola (@matejhomola)

"Väčšina obyčajných ľudí vo svete o Českej republike nevie zhola nič a dlho by ju hľadali na mape. Ale veľmi často si v krajinách, kde se intenzívne v televízii sleduje futbal (čo je kopa zemí), našu republiku spájajú s tromi menami - Pavel Nedvěd, Milan Baroš a Petr Čech," vysvetlil, prečo je taký hrdý, že s jedným z nich je teraz už tak trochu aj spojený. Dara jeho príspevok na Instagrame s nadšením zdieľala a treba uznať, že je to skutočne pekné gesto. Kiežby takto bežne fungovali vo vzťahoch bývalí a súčasní.

Súvisiace články

Najčítanejšie