Jasno
18°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Necitlivé komentáre o tehotenstve ťali do živého! Zronená manželka speváka priznala už druhý potrat
Zdielať na

Necitlivé komentáre o tehotenstve ťali do živého! Zronená manželka speváka priznala už druhý potrat

Zdroj: Instagram/JA

Dokola sa omieľa, aké je nevhodné pýtať sa žien na očakávané či domnelé tehotenstvo. Táto vrcholne netaktná otázka totiž niekedy môže byť skutočne ako soľ do rany - ak sa otehotnieť nedarí, alebo nebodaj, ak sa tehotenstvo predčasne skončilo. To je aj smutný prípad herečky Jodi Albert (38), ktorá sa priznala svojim sledovateľom na sociálnej sieti, že v deviatom týždni tehotenstva potratila. Aj keď má so svojim manželom, spevákom skupiny Westlife Kianom Eganom (41), troch synov, s láskou by prijali aj štvrté dieťa.

​K fotke uverejnenenej na Instagrame napísala niečo viac o tom, čím všetkým za posledný mesiac musela prejsť. Je jasné, že sa z toho doteraz ešte nedokázala celkom spamätať. "Na Valentína som zverejnila podobnú fotku ako je táto... Jedna osoba ju komentovala a povedala, že vyzerám byť tehotná. Pri akejkoľvek inej príležitosti by som sa možno urazila, ale pri tejto som si pomyslela - och, uhádla to správne, som a nemôžem sa dočkať, keď budem v 12. týždni, aby som sa podelila o našu šťastnú novinu," zverila sa Jodi na sociálnej sieti.

"Ale, žiaľ, o naše dieťatko sme prišli v 9. týždni tehotenstva... Je to môj druhý potrat, hoci s odstupom 3 a pol roka," napísala o bolesti, ktorú precítila už po druhý raz. "Tento príspevok som napísala a vymazala toľkokrát," priznala sa Jodi k váhaniu, či má zverejniť tak intímnu záležitosť. Potom si ale uvedomila dôležitú vec, aby to predsa len urobila. "Keď o tom napíšem, mohlo by to mohlo pomôcť každému, kto tiež prechádza touto bolestnou stratou," dodala.

Pripomeňte si jeden z najväčších hitov kapely Westlife:

Strata vytúženého dieťatka bola o to bolestnejšia, že s manželom ho v ich hlavách už videli na svete. "Dovolili sme si tešiť a snívať o tom, ako by naša budúcnosť vyzerala s tým malým krásnym požehnaním, ktoré by pribudlo do našej rodiny," zdôverila sa mama troch synov, Koua (10), Zekeya (6) a Cobiho (4) a možno v kútiku duše si priala pre zmenu dievčatko. "Ticho po zákroku je ohlušujúce, pretože vám zostane toľko myšlienok a otázok, na ktoré nikdy nedostanete odpoveď. Myslím si, že je to súčasť pozitívneho procesu uzdravovania," zamýšľala sa ďalej ubolená Jodi.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ???? ?????? ? (@jodialbert)

Na záver svojho príspevku nezabudla pochváliť manžela. "Môjmu manželovi, ktorý bol mojou oporou - si ten najúžasnejší muž. Tak veľmi milujem teba a našich chlapcov a som vďačná za to, čo už mám," odkázala mu s láskou na Instagrame. Medzitým jej manžel Kian zverejnil rovnakú fotografiu pre svojich sledovateľov a napísal emotívne vyznanie. "Naozaj nemám žiadne slová, ktorými by som opísal túto ženu. Viem len, že ju milujem celým svojím srdcom. Je to najsilnejší človek, akého poznám," vyzdvihol Jodi, ktorú nazval spriaznenou dušou. Svadbu mali v roku 2009 na Barbadose, ale poznajú sa vyše dvadsať rokov.

Súvisiace články

Najčítanejšie