Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Dovolenka bola úspešnejšia ako čakali! Rytmus a Jasmina priznali, že s prírastkom nepočítali!
Zdielať na

Dovolenka bola úspešnejšia ako čakali! Rytmus a Jasmina priznali, že s prírastkom nepočítali!

Archívna reportáž

Hlavnou témou prvej polovice dovolenky rodinky Vrbovských bolo jednoznačne Jasminine bruško. Síce nie je vôbec jasné, prečo sa začalo viacero fanúšikov tejto sympatickej moderátorky domnievať, že v ňom čosi skrýva, ale novina obletela Slovensko. Akurát, že jediní, ktorí o tehotenstve nič nevedeli, boli Rytmus a Jasmina.

​​Hentaké bruško, hentak ruka položená, hentaké gesto, hentaké reči... Všetko, čo Vrbovskí na Instagrame ukázali svetu bolo okamžite podrobené prudkej analýze slovenských Sherlockov. Akurát, že nech sa snažili ako chceli, Jasmina z ich rečí neotehotnela, a tak sa z Dubaja vrátila rodinka Vrbovských v pôvodnom počte. No zato jeden prírastok predsa len na dovolenke zaznamenali.

Ale nie je to žiadna fazuľka, ale poriadne veľký a drahý prírastok do zoznamu ich nehnuteľností. K polmiliónovému dom v Malinove, rozostavanému mega bytu v Petržalke za 700 tisíc, ďalšiemu menšiemu bytu v centre Bratislavy, pozemku na Myjave, kde bude stáť chata, a azda aj k bytu vo Viedni, ktorý pred časom zháňali, aktuálne pribudol apartmán v Dubaji. 

Títo dvaja sa skutočne našli - nekonečné množstvo lásky, a ešte aj zjavne podobne bohaté zdroje, ktoré im umožňujú žit v absolútnom blahobyte:

"Vždy som v kútiku duše túžil po druhom domove, kde mi vyhovuje mindset ľudí, kde sa nešíri strach, kde sa cítim safe a kde je všetko (aspoň pre môj pocit) top. Nikdy by mi nenapadlo, že si s manželkou kúpime byt v Dubai. Celý život to mám tak, že ak mám z niečoho dobrý pocit, tak si idem preň. A najviac je to, keď má taký istý pocit aj moja manželka," zveril sa hrdo dojatý raper na Instagrame. 

Žeby našli druhý domov kdesi uprostred srdiečka..?

Instagram/RK

Podobne nadšená je zjavne aj Jasmina, ktorá tento plán už pár dní vopred avizovala, no zrejme netušila, že sa to obratom aj podarí. "Na záver našej dovolenky sme si splnili ten najväčší sen, ktorý sme ani nevedeli, že máme, keď sme sem išli. Kúpili sme byt v meste, do ktorého sme sa absolútne zamilovali so všetkým, čo prináša," napísala a nezabudla poďakovať "Bohu za všetky možnosti". Nepochválili sa, kde a za koľko si byt kúpili, ale podľa gesta, ktoré Rytmus na jednej z fotiek robí, by sa dalo celkom seriózne domýšľať, že to bude práve kdesi v "srdiečku" v mrakodrapoch za ich chrbtami. Hoci sa v Dubaji dajú kúpiť byty už od zhruba 70 tisíc, tento prípad to vzhľadom k lokalite nebude a Vrbovskí sa iste pleskli po vrecku značne viac. Tomu sa povie poriadny suvenír z dovolenky!

Súvisiace články

Najčítanejšie