Oblačno
25°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Hrôza u Beckhamovcov! Vlámal sa k nim lupič, boli práve doma aj s dcérkou!
Zdielať na

Hrôza u Beckhamovcov! Vlámal sa k nim lupič, boli práve doma aj s dcérkou!

Archívna reportáž

Slávny manželský pár Beckhamovcov sa s radosťou pripravuje na svadbu svojho najstaršieho syna Brooklyna (22), ktorý sa napriek mladému veku rozhodol oženiť s Američankou z veľmi bohatej rodiny, Nicolou Peltz (26). Zakrátko sa svadba uskutoční v honosnom sídle miliardárskej rodiny Peltzovcov na Floride v Palm Beach. Radosť Beckhamovcov však teraz prerušila nepríjemná udalosť. David a Victoria sú "otrasení" po tom, čo sa vlámal do ich honosného londýnskeho sídla pri Holland Parku lupič práve v čase, keď boli doma s dcérou Harper (10).

​Napriek tomu, že dom v odhadovanej výške za zhruba 40 miliónov libier, bol iste zabezpečený bezpečnostným systémom s kamerami, vlámal sa tam cez okno na poschodí. Manželia to vôbec nepostrehli, upozornil ich na to až ich syn Cruz, keď sa po pol noci vrátil z nočnej zábavy s kamarátmi. "Žiaľ, Beckhamovci sa stali obeťami jedného z profesionálnych zlodejov, ktorí pôsobia v tejto oblasti. Našťastie sa zločinec dostal len do jednej spálne, než utiekol," uviedol informovaný zdroj pre denník The Sun"Zlodej sa vlámali cez okno a z toho istého okna aj vyskočil s pár vecami. Našťastie, žiadne z nich nemali pre rodinu veľkú sentimentálnu hodnotu," dodal nemenovaný zdroj.

Polícia, ktorú po zistení vlámačky hneď zavolal David, analyzuje kamerové záznamy z tejto noci. Zdroj tvrdí, že na záberoch je vidieť, ako zlodej "prelieza cez bránu v prednej časti domu a potom sa vláme cez okno voľnej spálne". Nie je známe, či votrelca niečo vyrušilo, ale predpokladá sa, že by mohol byť členom gangu, ktorý sa v tú istú noc zameral na najmenej dva ďalšie okolité domy bohatých susedov. Táto časť západného Londýna patrí medzi najhonosnejšie a kúpiť si tam dom vyžaduje poriadne mastný účet. Beckhamovci kúpili ten svoj v roku 2013 za 31 miliónov libier a ďalších najmenej 8 miliónov investovali do jeho úprav.

Beckhamovci ustáli veľkú slávu a niekoľko manželských kríz a posledné roky pôsobia priam ukážkovo idylicky, niekdajší futbalista nemá problém svoju manželku v čase jej pracovnej zaneprázdnenosti zastúpiť pri výchove detí:

​Sídlo má okrem spoločenskej miestnosti aj sedem spální s kúpeľňami a dvomi šatňami, nechýba v ňom ani herňa, posilňovňa, wellness, podzemné parkovisko a na pozemku sa nachádza aj mólo. Nie je to však jediné sídlo, ktoré Beckhamovci spoločne vlastnia. Majú aj vidiecke sídlo v anglickom Cotswolds za 6 miliónov libier, kde sa radi zdržiavajú, keď si chcú oddýchnuť. Neďaleko má sídlo aj známy hviezdny kuchár Gordon Ramsay s rodinou. Sú už roky veľmi dobrými priateľmi. Slnko a kúpanie spojené s opaľovaním si Beckhamovci zas môžu užívať v Dubaji, kde vlastnia nehnuteľnosť na jednom z jeho umelých ostrovov a v Miami, kde majú luxusný byt. 

Rodina je z vlámania otrasená, avšak verejne sa zatiaľ k ničomu ani jeden z členov nevyjadril:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie