Jasno
17°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Ako sestry! V skutočnosti sa herečka na Oscaroch pochválila sympatickou snúbenicou!
Zdielať na

Ako sestry! V skutočnosti sa herečka na Oscaroch pochválila sympatickou snúbenicou!

Archívna reportáž

Udeľovanie Oscarov je každoročne aj veľkolepou prehliadkou módy. Na túto udalosť sa dlho pripravuje najmä ženská časť pozvaných hostí. Tie najslávnejšie herečky dostávajú ponuky od známych módnych domov, aby predviedli ich modely. Svoj výber rób, šiat, účesov a make upu predvádzajú filmové hviezdy na červenom koberci, po ktorom prichádzajú do sály. Všetku tú parádu zaznamenávajú fotoaparáty a kamery, a tak môže celý svet riešiť, kto zvolil najkrajší outfit a kto zas stúpol vedľa. Niektoré kreácie vyvolávajú právom otázky.

Tento rok prekvapila nie práve najlepšie herečka Kristen Stewart (31), známa z úspešnej filmovej ságy Twilight, či aktuálne ako princezná Diana. Kristen zostala verná svojmu chlapčenskému štýlu. Mala na sebe čierne šortky a sako s bielou košeľou, ktorá mala provokatívne rozopnuté gombíky až po pupok. Po červenom koberci sa ale neprešla sama, ale so svojou snúbenicou Dylan Meyer (34), pričom si nezabudli dať na radosť fotografov aj pusu. Jej snúbenica zvolila podobný nohavicový kostým s bielou košeľou, ale na rozdiel od Kristen mala zapnutý horný gombík a ostatne nechala rozopnuté. 

Svoj vzťah neskrývajú už dlhšiu dobu. Prvýkrát sa objavili chýry o ich randení v polovici augusta 2019, keď Stewart a Meyer prichytili, ako sa búrlivo objímajú v uliciach New Yorku. Spočiatku sa špekulovalo, že je to pre Kristen iba prechodný románik počas odlúčenia s modelkou Stellou Maxwell, ale ukázal sa opak. "Kristen trávi čas s Dylan a je veľmi šťastná. So Stellou sa chvíľu stretávala, kým to fungovalo, ale teraz sa s Dylan posunula ďalej," tvrdil zasvätený zdroj pre eonline. Meyer na Twitteri odhalila, že vzťah s Stewart je vážnejší, ako sa špekuluje.

Kristen bola na tohtoročných Oscaroch nominovaná za jej stvárenenie princeznej Diany vo filme Spencer, cennú sošku si však napokon odniesla jej kolegyňa Jessica Chastain:

"Nie je nič lepšie ako sa do niekoho zamilovať, aby ste si náhle uvedomili všetky rôzne hlúpe/trápne/nevyžiadané smery, ktorými sa môžete uberať," napísala táto sympatická scenáristka. Ich vzťah sa posúval ďalej a po čase sa zasnúbili. "Myslím, že dobré veci sa dejú rýchlo," nechala sa počuť Stewart, ktorá vraj prvýkrát povedala Dylan, že ju miluje už po dvoch týždňoch randenia. "Ak viete, tak viete. Nič v živote nie je isté, jediné, čím si môžete byť istí, je, keď niekoho milujete," konštatovala bisexuálna herečka. "Zoberieme sa, určite to urobíme," prehlásila nedávno Stewart  v relácii SiriusXM The Howard Stern Show. O ruku ju požiadala Dylan. "Bolo to milé a ona to zvládla dokonale," prezradila Kristen s tým, že nebolo vopred jasné, ktorá si na seba vezme podľa nej túto hlúpu genderovú rolu.

Kristen Stewart so snúbenicou Dylan na tohotoročných Oscaroch zažiarili: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Thefilmagic (@thefilmagic)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kristen Stewart (@kristexnstewart)

Súvisiace články

Najčítanejšie