Zatiahnuté, dážď
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Ľahne si pod nôž? Britney plánuje plastickú operáciu, šokovala úprimnosťou!
Zdielať na

Ľahne si pod nôž? Britney plánuje plastickú operáciu, šokovala úprimnosťou!

Archívna reportáž

Americká spevácka hviezda Britney Spears (40) sa ešte stále nespamätala z krívd, ktoré na nej napáchali v minulosti jej najbližší. Chcela by zažalovať rodinu, ktorá má veľký podiel na tom, že súd ju pozbavil svojprávnosti a nariadil pre ňu opatrovníctvo jej otca Jamieho Spearsa na dlhých 13 rokov. Počas výbušného vystúpenia pred súdom v júni 2021 tvrdila, že jej dali predpísať lítium a zaviedli vnútromaternicovú antikoncepciu, a to všetko proti jej vôli a pod dohľadom jej otca, a pridala aj mnohé iné smutné odhalenia. Okrem toho ju vraj otec aj neustále urážal a ponižoval pre jej postavu.

"Nikdy som nebola taká ponižovaná ako v rokoch, keď som bola v opatrovníctve. Otec mi vždy hovoril, že som tučná a že ťažké dievčatá na javisku nie sú zábavné," posťažovala sa v najnovšom príspevku na sociálnej sieti. Ona si ale myslí, že to nie je pravda: "Bola som vtipná a mala som skvelú energiu." Atraktivita vyplýva podľa nej z vyžarovania dobrej energie a nie iba z telesných proporcií a krásy. Ju o iskru obral vraj najmä štvormesačný pobyt v psychiatrickom zariadení v roku 2019, kam ju poslala rodina. "Hlavná vec, ktorá mi ublížila, boli lieky, ktoré mi nasadili! Ak si ich beriete príliš veľa, môže vám odumrieť mozog, také sú silné! Hlúpla som po nich a veľmi pribrala," napísala desivé obvinenie.

Tri roky po tomto traumatickom zážitku v psychiatrickom zariadení a následnom boji za sebaúctu vraj ešte stále hľadá samu seba. Odvtedy schudla, ale objavil sa preto iný problém. "Za posledných 6 mesiacov som schudla niečo vyše 3 kilá, čo je pre mňa dosť, a moje prsia sa tak trochu scvrkli. Vôbec neviem, kam sa podeli," zverila sa speváčka. Začala sa zamýšľať preto nad plastikou, ale najskôr sa chcela poradiť s lekárom a vybrala sa na konzultáciu. Zážitok odtiaľ ju ale do značnej miery odradil. "Záleží mi na tom, ako vyzerám, ale úplne ma zhnusilo, keď som v ordinácii videla toľko chlapcov, ktorí boli na operácii nosu. To je už príliš. Sama som obeťou sociálnej objektivizácie a vykorisťovania, ktorému sú ženy vystavené," napísala s rozhorčením Britney.

Imidž Britney vždy úzko súvisel s bezchybnou postavou a dokonalou tváričkou, ako to bolo napríklad v tomto klipe: 

"Je to šialené, žiť v Los Angeles," tvrdí po svojich skúsenostiach z mesta, kde sú všetci zameraní na úspech a slávu. Kvôli tomu, aby boli "dokonalí", sú ochotní podstúpiť snáď čokoľvek. Svojich sledovateľov na sociálnych sieťach Britney vyzvala, aby si dvakrát rozmysleli akékoľvek kozmetické vylepšenia. "Len som sa chcela podeliť o toto. Urobte si vlastný prieskum o týchto zákrokoch a nech je to akokoľvek ťažké, naučte sa mať, do pekla, sami seba radi!" dodala životom skúšaná, ale poučená spevácka hviezda na záver svojho príspevku. Nie je celkom jasné, či si plastiku poprsia definitívne rozmyslela, ale stačí pohľad a dá sa konštatovať, že ju rozhodne ani nepotrebuje.

Britney je po zbavení sa opatrovníctva spod svojho otca Jamieho vo svojich príspevkoch čoraz odvážnejšia a bezprostrednejšia:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Britney Spears (@britneyspears)

Súvisiace články

Najčítanejšie