Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Nešetril! David Beckham sa poriadne plesol po vrecku, synovi dal svadobný dar snov!
Zdielať na

Nešetril! David Beckham sa poriadne plesol po vrecku, synovi dal svadobný dar snov!

Archívna reportáž

Nedávna svadba Brooklyna Beckhama (23), najstaršieho syna Davida (46) a Victorie (47) Beckhamovcov, s herečkou z miliardárskej rodiny Nicolou Peltz (27), bola asi najväčšou udalosťou smotánky posledných dní a rozhodne ju možno označiť za svadbu roka. Konala sa na Floride v Palm Beach, v honosnom sídle Peltzovcov, s plnou parádou za prítomnosti viacerých celebrít a zhruba 300 hostí. Na ničom sa nešetrilo, obe rodiny mladomanželov sa riadne buchli po vreckách. To platí aj o svadobných daroch.

David Beckham obdaroval syna a jeho manželku luxusným automobilom Jaguar XK140 E-Type z roku 1954 v hodnote 400 tisíc eur. Bývalý futbalista je investorom v spoločnosti, ktorá sa zaoberá práve renováciou vzácnych historických vozidiel. ​Jaguár svetlomodrej farby je už napohľad skutočným skvostom. Manželia sa v ňom priviezli na posvadobný brunch. V podobnom modeli rovnakej farby po svadbe odviezol do ich domova aj princ Harry manželku Meghan. Povrávalo sa, že aj oni mali byť hosťami na svadbe Brooklyna s Nicolou, nakoniec z toho ale zišlo. Možno aj preto, že pozvaní boli údajne aj princ William s manželkou Kate, ale tí pozvanie odriekli. Beckhamovci žijú v Londýne a veľmi si považujú britskú kráľovskú rodinu. Boli dokonca hosťami na Harryho aj Williamovej svadbe. Victoria vtedy čakala dcérku Harper (10). 

Tá bola teraz na bratovej svadbe družičkou. Vyzerala ako anjelik, keď mala na sebe korunku z kvetov a bola celá v bielom, aby oslávila veľký deň Brooklyna. Jeho bratia, Romeo (19) a Cruz (17), boli spoločnými svedkami. Nicola, ktorá je jednou zo šiestich vlastných aj nevlastných súrodencov, si za svedka vybrala vlastného brata Brada (33), zatiaľ čo jej babička, známa pod prezývkou Bunny, bola jej družičkou. 

David Beckham už v minulosti spolupracoval so značkou Jaguar, pozrite si krátky spot v hlavnej úlohe s bývalým slávnym futbalistom:

Napriek tomu, že Brooklyn a Nicola sú do seba bláznivo zamilovaní, predpokladá sa, že sa dohodli na podpísaní predmanželskej zmluvy. Obaja pochádzajú z rodín, ktoré vlastnia nemalé majetky.  Hodnota majetku rodičov Brooklyna, manželov Beckhamovcov, sa odhaduje na 343 miliónov libier. Rodina Peltzovcov patrí medzi najbohatšie americké rody. Rodičia Nicoly, Nelson Peltz (69), je realitný magnát a investor. Spolu s jej matkou, bývalou úspešnou modelkou Claudiou Heffner Peltz (67), vlastnia majetok v približnej hodnote 1,6 miliardy dolárov. Claudia je treťou manželkou Peltza a sobáš mali v roku 1985. Odvtedy spolu žijú so svojimi tromi deťmi v šťastnom a pokojnom manželstve. Čo dali novomanželom ako dar oni ale známe zatiaľ nie je.

Pozrite si krásne auto za šialené peniaze, ktoré dostali novomanželia do daru:

instagram/NPB

Nicola so svojim otcom Neslonom na jej rozprávkovej svadbe s Brooklynom Beckhamom:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ?????? (@nicolaannepeltzbeckham)

 

Súvisiace články

Najčítanejšie