Zatiahnuté
Bratislava
Marek
25.4.2024
Rozchod s krvavým vyvrcholením?! Vondráčková šokovala dobitou tvárou!
Zdielať na

Rozchod s krvavým vyvrcholením?! Vondráčková šokovala dobitou tvárou!

Archívna reportáž

Len teraz po dlhých týždňoch, či skôr mesiacoch potvrdila Lucie Vondráčková, že s moderátorom Petrom Vojnarom už netvoria pár. Evidentne ju to ale nijako veľmi nepoznačilo, naopak, aj pred pár dňami potvrdila svoj zmysel pre humor. Na sociálnej sieti prekvapila svojich sledovateľov, keď tam zdieľala fotografiu, na ktorej má na tvári skutočne desivé krvavé rany.

​K príšernej fotke pridala aj komentár s otázkou: "A aká bola vaša nedeľa?". Aj keď iste väčšina hneď pochopila, že to je len podarená maska, prišli jej aj navonok rozhorčené komentáre. "Nechápem, prečo sa Vojnar nedokáže rozísť ako slušný človek!" okomentoval zjavne tiež len z recesie fotku niekto zo sledovateľov. Ale inak Lucke prišli jasne mierené otázky. "Je to maska, že áno? Chvíľu som mala obavy pre tie smutné emotikony, ale predsa len to je iba podarená maska," vysvetľovala jedna jej sledovateľka.

Ako vidieť, Vondráčková sa ešte dlho bude musieť zmieriť s tým, že ju budú spájať s Petrom Vojnarom (45), s ktorým tvorila zamilovaný pár počas leta minulého roku. Vyzeralo to, že konečne našla náhradu za exmanžela Tomáša Plekanca. Dovtedy ju síce spájali tiež s kdekým, ale boli to buď fámy, alebo sa jednalo iba o priateľstvo či väčšinou spoluprácu. Treba však dodať, že podaktorí upozorňovali aj v súvislosti s Vojnarom, že to bude asi len hra, aby si Lucka urobila PR pre jej novú pesničku, na ktorej s Vojnarom spolupracovala. To ani doteraz nie je pre mnohých vylúčené, po tak trochu čudesnom ukončení ich vzťahu do stratena. Dlho sa vyhýbali vyjadreniam na túto tému.

Lucie pred pár dňami krstila nový album v Bratislave:

​Oficiálne to priznala Lucka až koncom marca. "Niekedy sa to tak stáva. Z lásky je priateľstvo. Zažili ste to?" spolu s odpoveďou položila svojim sledovateľom na sociálnej sieti hneď aj otázku. Tým ich zároveň vyzvala, aby sa s ňou o ich vzťahových príbehoch podelili. Rozchod neskôr potvrdila. "Nič sa nestalo. Len z lásky je priateľstvo," odkázala slovami, akoby sa nič vážne ani neudialo. Hoci sa pár objavil spolu v marci ešte v programe Máme radi Česko, v skutočnosti sa nakrúcal vlani koncom novembra. Aj keď stáli vedľa seba, divákom neuniklo, že medzi nimi neprebieha interakcia a už vôbec nie iskrenie.

To Vojnar sa k rozchodu vyjadril trochu obsiahlejšie. "Keď sa pýtate, tak áno. Nejakú dobu sa už nevídame. Ale je to súkromná vec, viac o tom hovoriť nechcem," prezradil na rovinu sympatický moderátor a naznačil aj dôvod, prečo si zatiaľ podrobnosti o ich rozchode necháva pre seba. "Na začiatku vzťahu a a vôbec celkovo som bol vždy ku všetkým priateľský, úprimný a otvorený, ale v poslednom čase a špeciálne v tomto prípade mi to neprinieslo veľa šťastia. Možno niekedy v budúcnosti," vysvetlil. Medzitým si zmenil aj status na sociálnej sieti, kde už o jeho spojení s Luckou nie je žiadna zmienka. V každom prípade, za Luckinu doráňanú tvár skutočne nemôže a azda je šanca, že sa so speváčkou rozišli dôstojne, ako sa na zrelých ľudí patrí.

Súvisiace články

Najčítanejšie