Polojasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Búrlivé roky plné drog a alkoholu sú preč! Čakajú herečku materské povinnosti?!
Zdielať na

Búrlivé roky plné drog a alkoholu sú preč! Čakajú herečku materské povinnosti?!

Archívna reportáž

​Kontroverzná americká filmová hviezda Lindsay Lohan (35) sa presťahovala pred pár rokmi do Dubaja. Tam sa cítila vraj oveľa slobodnejšie ako v rodnej krajine. Do Emirátov sa presťahovala v roku 2014 po tom, čo ich prvýkrát navštívila v roku 2008 pri príležitosti otvorenia hotela Atlantis a zapáčilo sa jej to tam. "Až keď som sa presťahovala do Dubaja, začala som si skutočne vážiť čas, ktorý venujem sama sebe," zverila sa svojho času. "Myslím si, že je to preto, že paparazzi sú tam nelegálni. Naozaj som zistila, že mám súkromný život a môžem si nájsť čas len pre seba. Rozhodla som sa tam zostať, pretože som sa naozaj naučila vážiť si to, čo je to  robiť si svoju prácu a potom odísť a žiť normálny život," dodala.

O svojom súkromí nedáva Lohan nejakú dobu veľmi vedieť, ale vlaňajšie zasnúbenie s dubajským finančníkom Baderom Shammasom (35), ktorý ju v novembri požiadal o ruku, nezatajila. Na sociálnej sieti zdieľala fotografiu dvojposchodovej torty, na ktorej bol ozdobný zásnubný prsteň v škatuľke s nápisom: "On sa opýtal, ona povedala áno." Torta mala výzdobu v modrých a bielych farbách s nápisom "Gratulujeme k zasnúbeniu" s dátumom 11. novembra 2021. Zásnuby oslávili v Kuvajte, kde sa Shammas narodil. Na jeho profile sa dá dočítať, že pracuje od roku 2018 ako asistent pre viceprezidenta pre spoločnosť Credit Suisse so sídlom v Dubaji. Na Univerzite v južnej Kalifornii ukončil odbor strojné inžinierstvo, neskôr si doplnil vzdelanie na univerzite v Tampe aj v oblasti financií.

Pripomeňte si výber 10 filmových úloh krásnej Lindsay:

So Shammasom tvorí herečka zamilovaný pár už približne dva roky a zrejme aj preto, keď ju požiadal o ruku, nadšene súhlasila. "Moja láska. Môj život. Moja rodina. Moja budúcnosť," napísala Lohan na sociálnych sieťach k fotografiám z oznámenia zásnub. Na snubnom prsteni pre ňu tento okázalý bankár, ktorý sa vždy rád zdržiava v prítomnosti celebrít, rozhodne nešetril, jeho cena sa odhaduje na 250 000 dolárov. Aj keď pozornosť všetkých jej priaznivcov je zameraná ešte stále na na jej zásnuby, ona sama naznačila, že má aj ešte jeden dôvod na radosť.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lindsay Lohan (@lindsaylohan)

Lindsay na fotografiách zo zásnub vyzerá, akoby sa jej pod šatami rysovalo väčšie bruško a mnohým jej priaznivcov malo hneď v tomto smere jasno. V komentároch to vyjadrila jedna z jej sledovateliek na Instagrame vetou: "Panebože, je tehotná!“ Lindsay túto poznámku "olajkovala“, čím iba podporila podozrenie, že je naozaj tehotná. Oficiálne však doteraz herečka ani jej snúbenec správy o očakávaní potomka nepotvrdili a ani nekomentovali. Isté ale je, že po minulosti, spojenej so škandálmi kvôli závislosti na drogách a alkohole, ako aj divokom správaní a mnohých priestupkoch, sa táto herečka, ktorá sa preslávila najmä svojimi detskými rolami, dala dokopy a opäť žiari. Pre Netflix by mala nakrútiť na základe novej zmluvy dva filmy a táto gigantická streamovacia spoločnosť vyjadrila nadšenie zo spolupráce s ňou.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie