Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Tri zásnuby, tri rozchody! Krásna herečka nemá v láske šťastie!
Zdielať na

Tri zásnuby, tri rozchody! Krásna herečka nemá v láske šťastie!

Zdroj: Instagram/SM

Známa herečka Sienna Miller (40) si našla vo svete milióny priaznivcov, ale akoby sa jej vyhýbalo šťastie v láske. V minulosti bola zasnúbená s hercami Judeom Lawom (2004) a Tomom Sturridgeom (2012), s ktorým má deväťročnú dcéru Marlowe a vychádzajú veľmi priateľsky. 

Tretím snúbencom bol Lucas Zwirner, ktorý je od herečky mladší takmer o desať rokov, ale ich pomerne krátky vzťah sa skončil v septembri roku 2020. Zasnúbili sa pritom len začiatkom toho istého roka po zhruba ročnej známosti. No Zwirner vraj bol pre ňu priveľmi nezrelý. "Mala som zlomené srdce a vedel o tom celý svet. Nikdy som nesnívala o svadbe. Bola som párkrát zasnúbená, ale nikdy vydatá. Ale myslím, že je to lepšie ako tri rozvody," vyjadrila sa v rozhovore pre časopis DuJour.

Pozrite si upútavku na najvnovší seriál, v ktorom žiari aj Sienna:

Nezávislý spôsob života jej vcelku vyhovuje a aj keď má vzťah opäť so značne mladším modelom Oli Greenom (25), nezdieľa ho s verejnosťou. Poučila sa z minulosti, keď najmä jej rozchod s Lawom kvôli jeho nevere bol veľmi verejne prepieraný, čo jej veľmi ubližovalo. "Nechodím veľmi na rande, nikdy som to nevyhľadávala. Som dosť hanblivá. Môj život sa vyvinul celkom nečakane, ale som s tým zmierená. Nikdy nebol obyčajný," zhodnotila atraktívna herečka, pri ktorej asi nikto nečakal, že ešte v štyridstiatke bude slobodná.

​Všetky tieto bolestné skúsenosti teraz mohla zhodnotiť v novom šesťdielnom seriáli Anatomy of a Scandal, ktorý ju priviedol späť do Londýna na nakrúcanie počas pandemickej výluky v roku 2020. Prostredníctvom postavy Sophie sa Sienna vžívala do situácií, ktoré sú v zákulisí veľmi nepekné. "Celkom sa mi páči byť turistom v reakciách niekoho iného. Jej reakcia na zradu bola taká odmeraná a odlišná od mojej," zverila sa v rozhovore. Je šokovaná, koľko pohľadov jestvuje na trio šok-zrada-bolesť, a nájsť tie vrstvy bola výzva. Ktovie, možno ju tieto herecké momenty do istej miery ovplyvnia aj v jej skutočnom živote.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie