Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Pravda o rozchode Rihanny a ASAP Rockyho! Takto pár zachytili kamery!
Zdielať na

Pravda o rozchode Rihanny a ASAP Rockyho! Takto pár zachytili kamery!

Archívna reportáž

Poriadny šok spôsobili fanúšikom Rihanny fámy o rozchode s jej priateľom, raperom ASAP Rockym. Speváčka má totiž onedlho rodiť, o to viac pohoršili informácie, že jej bol neverný. Dokonca sa toho mal dopustiť s jej dobrou kamarátkou, návrhárkou Aminou Muaddi, ktorá pre Rihannihu značky navrhuje topánky.

​Zdá sa, že žiadna kaša sa neje taká horúca, ako sa navarí. Podobne je to aj s príbehom o nevere ASAP Rockyho. Vyjadrila sa k tomu totiž už aj druhá strana v tomto domnelom trojuholníku, návrhárka Amina Muaddi, ktorá to jednoznačne poprela a poriadne ju to nahnevala.

"Vždy som verila, že nepodložená lož šírená na sociálnych sieťach si nezaslúži žiadnu reakciu ani vysvetlenie, najmä nie taká ohavná. Pôvodne som predpokladala, že túto falošnú klebetu - vyfabrikovanú so zlým úmyslom - nebude nikto brať vážne. Za posledných 24 hodín som si však pripomenula, že žijeme v spoločnosti, ktorá sa tak rýchlo vyjadruje k témam bez ohľadu na faktický základ a že nič nie je zakázané," napísala pohoršená návrhárka.

Vypočujte si jednu z najnovších piesní ASAP Rockyho:

Rihanna a jej priateľ A$AP Rocky evidentne žiadnu krízu nemajú a klebety o nevere ich vzťah nepoznačili. Len teraz ich totižto videli, ako pristávajú na Barbadose, v rodnej krajine speváčky. Na záberoch, ktoré získal portál The Shade Room, bolo vidieť, ako dvojica spolu s Ririiným sprievodom v piatok večer prichádza na medzinárodné letisko.  Rihannu videli v pestrofarebných minišatách, na vysokánskych podpätkoch s vlasmi vo vysokom drdole, ako spolu so svojím priateľom vychádza z letiska a naskakujú spolu do bielej dodávky. Fámy o rozchode sa rozbehli vo štvrtok, keď influencer Louis Pisano na Twitteri tvrdil, že cesty 34-ročnej Rihanny a 33-ročného Rockyho sa rozišli.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa The Shade Room (@theshaderoom)

"Rihanna & ASAP Rocky sa rozišli. Rihanna sa s ním rozišla po tom, čo ho pristihla pri nevere s návrhárkou topánok Aminou Muaddi," tvrdil Pisano. Medzitým sa už ale ospravedlnil a v piatok na Twitteri napísal: "Včera večer som urobil hlúpe rozhodnutie, že som tweetoval nejaké informácie, ktoré som dostal. Nebudem hovoriť o zdrojoch, obviňovať iných za začatú diskusiu atď. pretože nakoniec som urobil rozhodnutie napísať tento tweet, stlačiť tlačidlo odoslať a zverejniť ho so svojím menom. Chcel by som sa oficiálne ospravedlniť všetkým stranám, ktorých sa moje konanie týkalo, a za moje neuvážené tweety.Zdá sa, že prípad je týmto definitívne vyriešený a žiadna dráma sa nekoná.

Súvisiace články

Najčítanejšie