Polojasno
13°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Iglesias a Kurnikovová sa ukázali aj s deťmi ako málokedy! Dokonalá rodinka a mama divoška!
Zdielať na

Iglesias a Kurnikovová sa ukázali aj s deťmi ako málokedy! Dokonalá rodinka a mama divoška!

Archívna reportáž

Napriek tomu, že Enrique Iglesias (47) pôsobí ako veľký zvodca, vzťah s Annou Kurnikovová (40) je zjavne veľmi pevný. Bývalá tenistka pochádzajúca z Moskvy, je dlhoročnou partnerkou populárneho španielskeho speváka a majú spolu aj tri deti, z toho jedny dvojčatá. Na fotke, ktorú nedávno zdieľala Anna na Instagrame jedno z nich, dcéra Lucy (4), dala svojmu ockovi veľkú sladkú pusu k narodeninám. Sedela pritom na nohe mamy, rovnako ako jej brat Nicholas (4) na druhej. Mladšia Mary (2), ktorú nazývajú jednoducho Maša, sedí ockovi na plecach a všetko z tejto výšky pozoruje.

​"Šťastné narodeniny najúžasnejšiemu ockovi! Veľmi ťa milujeme," napísala Anna krásne vyznanie jej latino fešákovi. K želaniu sa pripojili aj jeho fanúšikovia. V ten istý deň neskôr sa zas spevák pri príležitosti Dňa matiek podelil na sociálnej sieti o ďalší pohľad do súkromia ich rodinného života. Zverejnil video, na ktorom Anna tancuje s ich staršou dcérou. "Šťastný Deň matiek! Všetkým matkám na celom svete, ste husté!" napísal aj slová uznania.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Enrique Iglesias (@enriqueiglesias)

Vyzerá, že si Iglesias život otca skutočne užíva. V rozhovore pre Vick Hope v roku 2018 Enrique povedal, že stať sa otcom bolo "neuveriteľné" a je to "jeden z najlepších pocitov na svete". Zmenil aj mnohé svoje zvyklosti. "Jazdím pomalšie. O hlúpostiach, ktoré sa chystám urobiť, premýšľam niekoľkokrát, než ich urobím," zamýšľal sa nad svojou premenouJednoducho sa stal vraj ako otec "zodpovednejším".

Krásna dvojica Anna a Enrique, spolu žijú už roky. Po prvýkrát sa stretli v roku 2001 pri nakrúcaní jeho videoklipu k piesni "Escape". Nasledujúci rok dvojica spolu debutovala na červenom koberci na udeľovaní cien MTV VMA v roku 2002. Viedli ale pomerne nezávislý život. Iglesias neustále koncertoval po celom svete a vždy bol pritom obklopený množstvom svojich obdivovateliek. Pri návšteve Slovenska v jednom rozhovore Anna vtipne poznamenala, že ani nevie, či spolu ešte chodia. To vraj uvidí, keď príde domov. Večne usmievavá kráska v rozhovore ukázala, že zmysel pre humor jej rozhodne nechýba.

Anna a Enrique sa zoznámili pri nakrúcaní klipu k jeho piesni Escape: 

Čo sa týka manželstva, je to s touto dvojicou zamotané. V minulosti sa vzali, krátko nato sa vraj rozviedli, no na ich vzťahu sa nič nezmenilo a Anna si stále uvádza aj priezvisko Iglesias. V decembri 2017 privítali na svete dvojičky a v januári 2020 Anna v súkromí porodila ich tretie dieťatko. Svoje tehotenstvá vždy utajovala, rovnako len veľmi zriedka púšťajú fanúšikov do súkromia, takže fotka celej rodinky veľmi potešila. Zo sporadických rodinných fotiek a vyjadrení na sociálnych sieťach ale jasne vidieť, že sa majú stále veľmi radi.

Rodinná idylka u slávnej tenistky a speváka inšpiruje mnohých ľudí aj na sociálnych sieťach:

 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie