Zatiahnuté
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Slávna tenistka sa stala mamou! Dieťatko porodila jej partnerka
Zdielať na

Slávna tenistka sa stala mamou! Dieťatko porodila jej partnerka

Zdroj: Instagram/SS

Bývalá svetová jednotka vo štvorhre a štvorka v dvojhre zaznamenala najvýznamnejšiu udalosť vo svojom živote. Tentokrát však nejde o šport, ale o rodinu. Samantha Stosur sa stala po prvýkrát matkou, hoci nerodila ona, ale jej partnerka.

Austrálska tenistka, aktuálne na 97. mieste v rebríčku WTA, má aktuálne zjavne úplne iné priority, ako šport. Jej partnerka Liz priviedla na svet ich prvé dieťa.

Obe mamičky žiaria na fotke šťastím, no ako Sam v statuse k fotke priznala, dieťatko je na svete už mesiac. Až teraz ale prišiel čas, keď sa chceli o radosť podeliť so svetom.

Na Stosurovej umenie na kurte spomína aj Daniela Hantuchová:

​Dievčatko sa volá Genevieve a narodilo sa 16. júna. "Život v karanténe počas koronavírusu bol v mnohých ohľadoch výzvou, no pre mňa osobne to bolo jedno z najvzrušujúcejších a najšťastnejších období v živote," napísala Sam.

"Mama a Evie sú v poriadku a je to úžasné, mať ich obe doma. Sme totálne zamilované do tohto malého uzlíčku a zvykáme si na ten šťastný chaos. Nevieme sa dočkať toho, čo bude nasledovať a ako budeme sledovať Evie, ako rastie. Hoci dúfame, že to neubehne príliš rýchlo," vyznala sa tenistka. Pod správou pribudli gratulácie od mnohých kolegov, vrátane tých najväčších tenisových hviezd.

Súvisiace články

Najčítanejšie