Polojasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Tragédia Britney Spears! Zverejnili TENTO list, ktorý odhaľuje pravdu o jej smutnom osude!
Zdielať na

Tragédia Britney Spears! Zverejnili TENTO list, ktorý odhaľuje pravdu o jej smutnom osude!

Archívna reportáž

To, že v živote Britney Spears nie je už dlho všetko s kostolným poriadkom vidia všetci fanúšikovia. Niektorých to trápi natoľko, že zorganizovali hnutie s názvom FreeBritney (Osloboďte Birtney) , ktoré má bývalej popovej princeznej pomôcť dostať sa zo spárov ľudí, ktorí ju kontrolujú. Keďže sa Britney, alebo jej zástupcovia iba málokedy k súkromiu speváčky vyjadrujú, dáva to ľudom priestor na rôzne konšpiračné teórie ohľadom jej domáceho väzenia. Za všetkým údajne stojí jej vlastný otec s jeho "diabolským" plánom.

Bývalý fotograf speváckej hviezdy Andrew Gallery nedávno rozčeril hladinu konšipračných teórii hnutia FreeBritney, keď zverejnil list, ktorý mu údajne dala samotná Britney Spears ešte v roku 2009. V ňom sa speváčka fotografovi sťažovala, že ju manipulovali a narafičili určité udalosti tak, aby prišla o svojprávnosť a o svoje dve deti. Britney Spears totiž v roku 2008 prišla o akékoľvek rodičovské práva na svojich dvoch synov, ktoré má s tanečníkom Kevinom Federlinom. 

Andrew Gallery bol podľa vlastných slov vyzvaný hnutím FreeBritney, aby prehovoril o pozadí záhadného poručníctva otca speváčky, Jamieho Spearsa. Ten mal nad speváčkou od roku 2009 až do minulého leta plnú moc, čo znamená, že rozhodoval nielen o jej peniazoch, ale aj o smerovaní jej kariéry a aj o každom verejnom výstupe, ktorý speváčka urobila. Britney znášala svoj neblahý osud veľmi ťažko a dodnes sa so stratou kontroly nad sebou a svojimi deťmi nezmierila, čo je úplne pochopiteľné. Už čoskoro sa však bude konať súd, na ktorom môže 38-ročná speváčka o svojprávnosť opäť zabojovať a získať naspať svoju česť, no v neposlednom rade milované deti.

Britney Spears sa pasuje s psychickými problémami, pre ktoré často končí na súkromnej psychiatrickej klinike:

​List, ktorý na svojom TikToku zverejnil jej bývalý dvorný fotograf, je písaný v tretej osobe. Britney v ňom tvrdí, že jej "klamali a narafičili to na ňu" tak, aby mohol jej otec Jamie nad ňou prevziať plnú moc a stať sa jej poručníkom. Andrew Gallery tvrdí, že s Britney sa stali blízkymi priateľmi počas jej turné v roku 2009, no s týmito informáciami nemohol prísť na svetlo sveta skôr, keďže bol viazaný zmluvou. "Boli sme vtedy spolu každý deň. Dala mi tento list a chcela, aby som vám ho raz prečítal," tvrdí fotograf, s tým, že originál listu bol zničený jej poručníkmi, no on si údajne stihol urobiť kópiu.

tiktok/dailymail

V liste sa tiež píše, že do rozvodu s Kevinom Federlinom (42) bola zmanipulovaná a tiež, že ju donútili vzdať sa rodičovských práv na svoje deti, čo malo za následok neslávne známe psychické zrútenie, keď si speváčka verejne oholila hlavu.

"Zobrali jej deti, vybuchla, stratila nad sebou kontrolu, čo by sa stalo asi každej matke za takých okolností," píše sa ďalej v záhadnom liste v tretej osobe. V júli 2020 ubehlo neuveriteľných 12 rokov odkedy Britney Spears stratila svoje práva nad sebou, majetkom, svojou rodinou a kariérou. "Britney je veľmi srdečná osoba a jediné čo si želá je rešpekt, ktorý si tak veľmi zaslúži," znejú posledné vety v liste, ktorý fotograf zdieľal na sociálnej sieti Tik Tok spolu s videom, ktoré ich zachytáva spoločne v Paríži počas jej turné v roku 2009.

Fotograf Andrew Gallery prehovoril o pozadí poručníctva Britney Speras, údajne na neho apelovalo hnutie FreeBritney:

@andrewgallery

PART 5: MY TIME WITH @britneyspears ##freebritney ##britneyspears

♬ original sound - andrewgallery

O zvláštnom pozadí momentálneho rozpoloženia speváčky hovoria aj zvláštne príspevky a videá na sociálnej sieti, ktoré považujú ľudia z hnutia FreeBritney za jej volanie o pomoc. Britney však tvrdí, že je konečne šťastná a vo svojich príspevkoch je autentická a skutočná. "Buďte na pozore, vo svojej viere buďte neoblomní, buďte odvážni, buďte silní," znie odkaz v jednom z jej príspevkov. Je pochopiteľné, že pred nadchádzajúcim pojednávaním o svojprávnosti sa snaží Britney pôsobiť čo najspokojnejšie, no ako sa na jej zvláštne príspevky na sociálnych sieťach bude pozerať porota, je otázne.

Súvisiace články

Najčítanejšie