Zatiahnuté
18°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Vémola má jasno, KTO ho udal! Tomu sa ale ťažko verí, prišla už aj reakcia!
Zdielať na

Vémola má jasno, KTO ho udal! Tomu sa ale ťažko verí, prišla už aj reakcia!

Archívne video

Vémolu knokautoval pred 3 rokmi náš Attila Végh

Ani po návrate z dvojtýždňovej hospitalizácie sa zápasník MMA Karlos Vémola (37), ktorému malo ísť údajne až o život, nedočkal pokoja. V jeho dome spravili policajti raziu kvôli chovu exotických zvierat vo Vémolande. A Terminátor má už aj teóriu, kto za tým je.

​Vémola tvrdí, že ide o premyslený ťah jeho súpera Patrika Kincla (33) pred ich zápasom. Naznačil, že to spravil zo strachu a chcel, aby sa zápas radšej zrušil. Ako je známe, tento zápas sa skutočne konať nebude, no zo zdravotných dôvodov. Karlosa ale čaká boj za očistenie mena z obvinenia, že má prsty v nelegálnom dovoze a následnej legalizácie chovu exotických zvierat.

Donedávna sa Karlos Vémola rád prehlasoval s pýchou za "kráľa ringu". Pred jeho posledným zápasom o titul so Srbom Aleksandarom Iličom (33) alias Jokerom, sa dal priniesť na tróne s korunou na hlave. Aj levicu Elsu si zadovážil do Vémolandu preto, lebo lev je "kráľom zvierat". Rád sa ňou chváli, ako aj s ďalším exotickým zverstvom v jeho Vémolande. Pred časom sa vyfotografoval aj s mláďaťom tigra. To sa mu stalo ale zrejme osudným, keď si ho zobrali na paškál colníci. Zápasník mal vraj nelegálne dostať do Česka tri až štyri mláďatá tigra indického. "Jedno malo ísť P. P., druhé vraj Číňanom, ktorí mali mláďa použiť na čínsku medicínu," tvrdí jeden zdroj. Malo ísť o udanie, ako tvrdí "Terminátor", je za tým vraj jeho súper Patrik Kincl.

Kincl a Vémola sa už raz v západe stretli:

"Boli u mňa na základe nejakého udania, že chovám exotické zvieratá, menovite bieleho tigra. Toto udanie bolo úplne účelové od môjho kamaráta Patrika Kincla a to len ukazuje, ako sa ma strašne pred súbojom báli, pretože to presne načasovali tak, aby sa to dialo pred zápasom," uviedol Vémola pre televíziu Prima. Na to ale zrejme nemá žiadne dôkazy a Kincl sa mu preto vysmial. "Je to ešte väčší ko**t, ako som si myslel. Myslím si, že Karel Vémola by sa mal už z toho svojho sna zobudiť, spamätať sa, ja som stopercentne žiadne udanie neposlal," hovorí nahnevaný Kincl. Podaktorí fanúšikovia ho v komentároch na sociálnych sieťach nabádajú, aby sa proti obvineniu od Vémolu bránil právnou cestou.

Vémola sa raduje zo svojich zvierat, fanúšikovia ale nešetria v komentároch kritikou:

Sám Karlos Vémola sa považuje za ochrancu a milovníka zvierat. Vlani, keď si priviezol do Vémolandu dvoch krokodílov, mali ale mnohí výhrady. "Zožal som plno hejtov, rovnako ako keď prišla Elsa, že som tyran zvierat. Elsu som si vzal, pretože ju nikto nechcel, bol to odloženec. Starám sa o ňu podľa najlepšieho vedomia a svedomia," posťažoval sa vtedy. Ku krokodílom povedal, že žili desať rokov v malom výbehu a on im zabezpečil väčší. "Tie hovädá, čo píšu, že týram zvieratá, ak majú nejaké nápady alebo možnosti, ako tých krokodílov preniesť do Afriky, sem s tým! Ale myslím si, že nikto z tých hejterov na to nemá gule, financie a ni čas," sebavedome argumentoval Vémola. Mláďa bieleho indického tigra mal mať zas vraj iba zapožičané a práve to vzbudilo podozrenie, otázkou bolo, odkiaľ sa vzalo a komu patrí.

Pre ženu

Najčítanejšie