Polojasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Takto sa raduje z tehotenstva? Cibulková oslávila pozitívny test VÍNOM za 5000eur!
Zdielať na

Takto sa raduje z tehotenstva? Cibulková oslávila pozitívny test VÍNOM za 5000eur!

Archívna reportáž

Azda pre väčšinu harmonických párov je zistenie, že sa im podarilo splodiť potomka, tou najkrajšou správou. Niektoré nastávajúce mamičky vymyslia kreatívny spôsob, ako novinu oznámia partnerovi a rodine, iné to od radosti rovno vytrúbia do sveta, niektoré plačú od šťastia a niektoré si na to pripijú. Alebo ani nie..?

Sú to presne dva roky, čo naša historicky najúspešnejšia tenistka, Dominika Cibulková, zistila, že má po kariére. Hoci to znie smutne, opak bol v tom prípade pravdou - po rokoch driny na kurtoch sa začala písať nová etapa v živote sympatickej blondínky. Presne 21. októbra 2019 totiž zistila, že z nej bude mama.​

Už krátko nato oznámila Slovensku, že profi kariéru vešia na klinec a okamžite sa rozbehli špekulácie, prečo tak náhle. Na prvom mieste bolo aj medzi tipmi ľudí - tehotenstvo. Onedlho Dominika túto domnienku aj potvrdila a 14. júna 2020 sa stala mamou rozkošného Jakubka.

Necelý mesiac po pozitívnom teste Dominika ohlásila koniec kariéry:

​Ako sa Cibulková rada delí so svojimi sledovateľmi na Instagrame o všetky zaujímavé momenty z jej života, tak si nemohla nechať pre seba ani aktuálne výročie a spomienku naň. Azda jej mobil pripomenul, akú fotku zachytila takto pred dvomi rokmi a tak sa o záber podelila aj so svetom. "Táto fotka bola zachytená presne pred 2 rokmi a toto bol deň, keď sme zistili, že som tehotná. Pamätám si to celkom jasne, lebo sme si otvorili výnimočnú fľašu vína, ktorú sme mali doma odloženú na oslavu tejto chvíle," napísala k výťahovej fotke s manželom Michalom.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

Niektorých však zaskočil práve ten moment, že Dominika oslávila tehotenstvo prípitkom alkoholickým nápojom, čo by malo byť v tehotenstve tabu. Je ale vysoko pravdepodobné, že nestiahla sama celú fľašu a jedno deci vína na prípitok v skutočne ranom štádiu, keď len tesne vyjde pozitívny tehotenský test, ešte nie je hrozbou pre vyvíjajúci sa plod. To sa v prípade dokonalého synčeka Cibulkovej aj potvrdilo, no niet pochýb, že v tehotenstve by už mal byť alkohol tabu. Dominika má ale aspoň nezabudnuteľnú pripomienku v podobe fľašky vína, ktoré stojí podľa ročníku od zhruba troch, až do takmer 8000 eur. "Samozrejme, že sme si fľašu nechali ako pekný suvenír, nech si to navždy pamätáme," priznala bývalá tenistka. Ktovie ako a kedy bude čas na druhý suvenír...

Súvisiace články

Najčítanejšie