Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Hanychová ide na tri mesiace do reality šou! Prachařovi nevie prísť na meno, robí to vraj kvôli nemu!
Zdielať na

Hanychová ide na tri mesiace do reality šou! Prachařovi nevie prísť na meno, robí to vraj kvôli nemu!

Archívna reportáž

Známa influencerka Agáta Hanychová vie vždy, čím zaujať. Poslednú dobu to bolo hlavne jej neustálym menením partnerov, azda aj to jej ale napokon prinieslo ovocie v podobe získania lukratívnej ponuky účinkovať v reality show. Dá sa predpokladať, že honorár za to bude mať riadne mastný, Agáta si totiž iste vie za všetko, čo robí, popýtať nemalé sumy. Ak niečo naozaj ovláda, tak je to robiť rozruch okolo svojej osoby a presne to potrebujú v reality show. Ona zas potrebuje peniaze, aby uživila svoje dve deti, na ich otcov sa vraj spoliehať nemôže.

Agáta Hanychová síce tvrdí, že nemá talent na herectvo po mame, ale opak je skôr pravdou. Čo všetko hrá, aby zaujala a čo je naozaj, už rozozná len málokto. Vždy nájde niečo horúce, na čom potom môže odvíjať svoje historky a zdielať ich pomocou sociálnej siete s jej sledovateľmi. A nezabudne pritom spolupracovať aj s médiami. Nerobí jej problém do toho humbugu zapájať ani svoju rodinu s deťmi. Jej profil na sociálnej sieti sleduje takmer tristo tisíc sledovateľov, pre reality show Like House je preto priam stvorená. Dostala ponuku na účasť v jej druhej sérii a prijala ju, píše portál Expres.cz.

Svoje rozhodnutie komentovala celkom pragmaticky. "Nemám pánov bývalých partnerov, ktorí by ma živili. Deti teda musím živiť sama. Nedostávam alimenty," odpovedala Hanychová na otázku jedného zo svojich sledovateľov. Ale v skutočnosti si kopla konkrétne iba do svojho exmanžela Jakuba Prachaŕa. "Musím bývalému manželovi platiť dosť peňazí, aby som mohla žiť s deťmi v tomto dome. Takže musím pracovať a idem do Like House," vysvetlila dôvod, prečo sa rozhodla pre reality show, kde bude medzi ostatnými účastníkmi najstaršou. "Bude to výzva... Musím vydržať bez svojich detí s inými deťmi," tak trošku hneď aj zhodnotila ostatných súťažiacich vo vile.

Agáta si do Jakuba nemala problém rypnúť aj v čase, keď to medzi nimi ešte klapalo. Dnes mu už nevie prísť na meno a oslovuje ho zásadne exmanžel:

​Dom, v ktorom žije Agáta so svojimi dvomi deťmi,  si zadovážili spolu s Jakubom Prachařom a po rozvode jej na vlastné prianie zostal. On ale za svoj podiel žiadal vyplatiť  mastnú sumu. Nestačilo ani šesť miliónov za predaj chaty jej mamy Veroniky Žilkovej, zrejme ďalšie peniaze spláca Agáta postupne. To ju asi poriadne hnevá a v najnovšom rozhovore pre Super.cz prezradila, že svoju účasť v reality show s Prachařom nekonzultovala."O deti sa bude starať najmä moja mama, je to päť dní v týždni a ja sa musím nejako živiť, musím živiť deti. To, že otcovia odídu niekam na mesiac alebo nakrúcajú, to sa nerieši, ale to, že ja budem preč päť dní, to sa rieši. Takže som sa o tom s otcami veľmi nebavila," priznala a brnkla pritom trefne aj na typickú feministickú tému. Myslela pritom ale najmä Prachařa, s Mirkom Dopitom, s ktorým má syna Kryšpína, vraj vychádza dobre.

Do reality šou sa Agáta prihlásila najmä kvôli financiám, ktoré sa jej ako slobodnej mamičke dvoch detí vždy zídu: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

"Kryšpínov otec mi volal, že keď budem potrebovať, postará sa mi aj o Miu. Mám s ním skvelý vzťah. A s tým druhým bývalým manželom, s tým som som to neriešila," dodala aj s jedovatou slinou v ústach bez toho, aby Jakuba vôbec menovala. "Showbiznis je moja práca. Dostala som ponuku ísť do Like House a ukázať, že sociálne siete nie sú len doménou tých najmladších. Viem, kde je moje miesto, a svoje deti milujem najviac na svete. Ale to neznamená, že ako mama musím sedieť doma za pecou a fňukať, že už nemôžem bojovať o svoje miesto na slnku," vysvetlila svoj názor Agáta Hanychová, ktorá tvrdí, že robí naplno všetko, do čoho sa pustí. Niet pochýb, že jej účasť v reality šou je pre jej tvorcov rana do čierneho.

Súvisiace články

Najčítanejšie