Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Prvá fotka s bruškom! Leoš Mareš s láskou ukázal svoju Moniku v očakávaní!
Zdielať na

Prvá fotka s bruškom! Leoš Mareš s láskou ukázal svoju Moniku v očakávaní!

Archívna reportáž

Keď si 5. februára 2018 povedali Leoš Mareš a Monika Koblížková svoje áno, ani jeden z nich zrejme netušil, že k bábätku povedie pomerne tŕnistá cesta. Azda najnepríjemnejšie na tom, že sa páru dlhšie nedarilo splodiť potomka, boli neustále otázky okolia na túto citlivú tému. No teraz sa už môže pýtať kto chce, čo chce.

Najpopulárnejší český moderátor a šoumen, 45-ročný Leoš Mareš, zverejnil minulý týždeň vo štvrtok tú najkrajšiu a dlhoočakávanú správu. Spolu s manželkou Monikou (40) sa niekedy na prelome februára a marca dočkajú prvého spoločného potomka. Bábätko je pre tento pár doslova splneným snom, keď si pre jeho "otáľanie" prešli aj manželskou krízou, no láska v tomto vzťahu nikdy nevyhasla, našťastie.

Pre Moniku to bude prvé dieťatko, Leoš už má z predchádzajúceho manželstva s inou Monikou dvoch synov, 15-ročného Jakuba a 11-ročného Matúša. Všetci netrpezlivo čakajú, či párik oznámi, akého pohlavia bude bábo - zrejme by už väčšina ľudí dopriala moderátorovi dcérku. 

Leoš a Monika sa skutočne našli:

​No ako to už býva, pre nastávajúcich rodičov to je určite to najmenej podstatné - najdôležitejšie je, aby bolo bábo zdravé, ako znie asi najpravdivejšie tehotenské klišé. Nateraz sa zdá, že je všetko v absolútnom poriadku, Monika sa dokonca vybrala na dovolenku do Španielska. Zrejme práve odtiaľ poslala svojmu manželovi fotku s anjelskými krídlami, kde na zábere z profilu vidno na štíhlej Monike dokonalé bruško v piatom mesiaci.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Leoš Mareš (@leosmares)

"My baby," napísal k fotke svojej milovanej Leoš a dá sa to chápať jednak v preklade z angličtiny ako "moje bábo" či "moje zlatko", ale pri troche fantázie aj ako slovná hračka "moje baby". Žeby Leoš naznačoval, že bude mať doma dve dievčatá..? To sa zatiaľ dá len domýšľať, ktovie, či si to Marešovci nenechajú len pre seba až do pôrodu. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie