Jasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Kardashianka sa bude vydávať! Požiadanie o ruku bolo ako z filmu!
Zdielať na

Kardashianka sa bude vydávať! Požiadanie o ruku bolo ako z filmu!

Archívna reportáž

To, že láska aj hory prenáša, sa ukázalo aj v prípade Travisa Barkera (45), slávneho bubeníka punkrockovej skupiny Blink-182. Ten sa zamiloval do najstaršej zo slávnych sestier Kardashian, hviezde sociálnych sietí Kourtney (42), a kvôli nej dokázal prekonať aj svoj strach z lietania. Mal na to dôvod, po leteckej nehode v roku 2008 zahynula takmer celá posádka, iba on spolu s jeho kolegom prežili s ťažkými popáleninami na tele. Psychické traumy mu nedovoľovali do lietadla opäť sadnúť, ale zmenila to láska. V lete sa vybral letecky na dovolenku s Kourtney a teraz ju už dokonca požiadal aj o ruku.

Ako je v rodine Kardashian zvykom, žiadosť Travisa Bakera o ruku Kourtney prebehla naozaj vo veľkom štýle. Táto dvojica sa dala dokopy začiatkom roka 2021, ale vraj ich spájalo už dlhoročné priateľstvo. Až po dlhom čase ale zistili, že k sebe majú tak veľmi blízko, že pri prechádzke na pláži v Montecite neďaleko Los Angeles, im napadlo, že by sa mali stať aj manželmi. Od myšlienky ku skutku neubehol dlhý čas a Baker urobil prvý, dôležitý krok, keď pred Kourtney pokľakol aj s prsteňom. Svojim fanúšikom sa na sociálnych sieťach pochválili romantickými zábermi obaja snúbenci.

Mediálna hviezda Kourtney Kardashian, známa aj z televíznej reality šou Keeping Up with the Kardashians, v nedeľu zverejnila fotografie, na ktorých sa objíma s bubeníkom slávnej rockovej skupiny Blink-182 na pláži, pričom obaja stáli uprostred kruhu ruží s nápisom "navždy". To isté slovo potom pripísal pod príspevok aj čerstvý snúbenec. Sestra jeho snúbenice Kim Kardashian (40), ktorá momentálne rieši manželské problémy s raperom Kanyem Westom (44), zverejnila niekoľko emotikonov s prsteňom. A samozrejme, hneď sa objavilo aj veľa ďalších gratulácii od rodiny, známych aj ich fanúšikov.

Pripomeňte si hit a vtipný videoklip skupiny Blink 182 s názvom All The Small Things:

Kedy bude svadba zatiaľ snúbenci neoznámili, podľa zvyklostí by sa mala konať do roka a do dňa. Pre Kourtney to bude prvá svadba, z jej vzťahu s podnikateľom Scottom Disickom (38) má síce tri deti, Masona Dasha (11), Penelope (9) a Reigna Astona (6), ale dvojica sa nikdy nezosobášila. Slávny hudobník bol zato ženatý už dva razy. Jeho prvou manželkou bola Melissa Kennedy (39), s ktorou bol ženatý len rok, potom sa jeho manželkou stala Shanna Moakler (46), modelka a finalistka Miss Universe. Manželstvo však vydržalo iba štyri roky. Počas nich sa páru narodili dve deti, syn Landon Asher (18) a dcéra Alabama Luella (15). Do manželstva si snúbenci teda dokopy prinesú päť detí.

Rocker Travis Baker sa postaral o skutočne romantické zásnuby so svojou partnerkou Kourtney Kardashian:

​Pre Bakera je nová láska nádhernou zmenou v živote, po rokoch traumy z leteckej nehody, pri ktorej utrpel popáleniny tretieho stupňa na 65 % tela. V poslednej chvíli sa mu podarilo spolu s Adamom Goldsteinom († 36), známym ako DJ AM, uniknúť z horiaceho pekla cez núdzový vchod. Ten ale zomrel po roku v rámci posttraumatického šoku po predávkovaní liekmi.

V roku 2015 Barker priznal, že mesiace strávené v nemocnici, nespočetné operácie a transplantácie kože po nehode sa podpísali na jeho duševnom zdraví a zvažoval dokonca ukončenie života. Podstúpil sériu terapií, ale nedokázal sa k lietadlu ani priblížiť. Napokon jeho traumu vyliečila láska, mocná čarodejka. "S tebou je možné všetko," vyznal sa v lete Kourtney na Instagrame pod fotografiou, ako ju drží v náručí pred vstupom do lietadla, aby spolu odleteli na svoju prvú dovolenku. 

 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie