Zatiahnuté
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Rytmus sa pochválil fotkami Sanela u barbera! Z chlapčeka je veľký frajer!
Zdielať na
Hudba

Rytmus sa pochválil fotkami Sanela u barbera! Z chlapčeka je veľký frajer!

Archívna reportáž

Iste si mnohí ľudia všimili, že akosi vymizli holičstvá. Nejakou "záhadou" sa ale zhruba v tom istom čase začali množiť barber shopy. Podobnosť je čisto náhodná, no hoci si z tohto premenovania robia mnohí žarty, faktom je, že istý rozdiel tam predsa len je. Barberi povýšili holičstvo na dokonalé umenie úpravy porastu na mužskej hlave. Trendu podľahol aj Rytmus.

Hoci to na prvý pohľad nie je v prípade mužov také markantné, ako u žien, aj trendy v ich úprave sa rokmi menia. S fičúrskymi fúzikmi či účesom "na Jágra" by dnes páni veľmi neobstáli, no prekvapivo ani úplne hladká tvár nie je prvá voľba. Trendom je strnisko, či rovno "drevorubačská brada". Ale ani jedno, ani druhé sa nemôže nechať rásť nadivoko. A práve vtedy prichádza na rad barber. Rytmus si toho svojho našiel a je to na ňom vidno.

Patrik Vrbovský už nejaký ten piatok chodí úpravený ako laserom. Na milimeter presné línie či už vlasov, alebo strniska sú dielom barberov, ktorých navštevuje pravidelne. Ten najznámajší z nich, Laky Royal, je zároveň jeho dobrým kamarátom.

Rytmus už našiel najdôležitejšie poslanie svojho života:

​Nečudo, že aj svoj najväčší poklad, 2-ročného synčeka Sanela, zveruje do rúk profíkom od Lakyho. "Balkan frajeris," napísal k fotkám svojho chlapčeka v kresle u barbera. A treba uznať, že sedel statočne, ani sa nepohol. Napokon, mal o program postarané, hoci pre tak malého chlapca nie celkom ideálny - na obrazovke bežal box a v pozadí znel rap jeho otca. Z dlhších vlasov ostali miestami len pár milimetrové vlásky, ale účes je to frajerský, ako majú "dospeláci".

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @rytmusking

No je evidentné, že "apa" Rytmus je z výsledku taký nadšený, že neodolal pokušeniu ukázať svojho synčeka aj trochu viac, ako obvykle. Snedé chlapčiatko s veľkými, tmavohnedými očami je skutočne dokonalou kombináciou génov svojich rodičov a zrejme to ani nešlo inak, ako že je to veľký fešáčisko. Zostrih je skutočne parádny, akurát, že aj podľa komentárov, nie je veľa takých malých detí, ktoré obsedia v kresle tak vzorne, ako Sanel Vrbovský. No ako je zjavné, v istom momente už musel tato Rytmus vytiahnuť aj mobil, čo je pre väčšinu rodičov obvykle posledná záchrana. A pomohlo to.

Súvisiace články

Najčítanejšie