Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Dcéra Madonny natvrdo o slávnej mame: Ovládala celý môj život!
Zdielať na
Hudba

Dcéra Madonny natvrdo o slávnej mame: Ovládala celý môj život!

Archívna reportáž

O speváckej hviezde Madonne (63) iste nikto nepochybuje, že je silná osobnosť. Dokázala sa presadiť v šoubiznise v takej miere, ako máloktorá umelkyňa, a stala sa legendou. Tak, ako sa jej darilo v speváckej kariére, sa to už nedalo povedať o vzťahu s mužmi. Bola vydatá dvakrát, krátko za herca Seana Penna, neskôr za režiséra Guya Ritchieho (53), ale v manželstve dochádzalo veľmi často k rozporom a zanedlho sa rozišli. Ich syn Rocco (21) sa ešte v puberte rázne rozhodol odísť od mamy k otcovi kvôli sporom počas jej turné, kde s ňou účinkoval. Jej dcéra Lourdes Leon (25), ktorú má s jej bývalým trénerom hispánskeho pôvodu, Carlosom Leonom, sa osamostatnila od matky tiež rýchlo, ihneď po maturite.

Ani Madonnina dcéra Lourdes Leon nie je žiadna utiahnutá mladá žena a po vzore matky rada provokuje. Jablko zjavne nepadlo ďaleko od stromu, na rozdiel od jej syna. Lourdes sa nehanbí ukazovať, no zatiaľ neprejavila žiadny konkrétny talent a tak nie je jasné, čím sa chce v budúcnosti živiť. Pravdou je, že nad tým ani nemusí rozmýšľať. V živote mala už od detstva takmer všetko, čo sa jej zažiadalo. Vraj ale nie zas celkom zadarmo.

Výraznému dievčaťu, ktoré nezaprie svoje hispánske korene po otcovi, sa dostávalo všetkého luxusu sveta vďaka jej bohatej mame. Zvykla si aj na pozornosť médií a divoký spôsob bohémskeho života. Ale musela zároveň rešpektovať aj jej tvrdú panovačnú povahu. "Ovládala ma celý môj život. Hneď ako som zmaturovala, musela som sa úplne osamostatniť," zverila sa Lourdes v rozhovore pre časopis Interview. "U nás v rodine nikto nič nemal zadarmo. Myslím, že keď moja mama videla deti iných celebrít, povedala si, že nechce, aby sme boli takí. Navyše, keď za všetko platia rodičia, majú nad vami moc," ozrejmila dôvod, prečo bola na ňu mama taká prísna. Po maturite si vraj Madonnina dcéra zaplatila školu aj byt, aby sa mohla od nej čo najviac osamostatniť. Celkom to ale iste nejde a na pokyny a rady matky zrejme v mnohom dá a musí ju rešpektovať.

Vzťah medzi Madonnou a jej dcérou Lourdes je zachytený aj vo videu z roku 2011, slávna mama v ich debate jasne dominuje:

Madonna nie je celkom spokojná s výberom jej dcéry čo sa týka jej kariéry. Chce, aby mala vyššie ambície, ako len predvádzať svoje telo. "Trvá na tom, aby som sa preslávila aj niečím iným ako vzhľadom. Z finančného hľadiska je modeling rozumné rozhodnutie. Páči sa mi, keď môžem pomáhať s kampaňami, takže to nie je len o modelingu," nahlas uvažuje Lourdes a svojho výberu sa pevne drží. Do tvrdého sveta šoubiznisu, kde sa pohybuje jej mama, sa jej vraj príliš nechce."Neviem, ako to vidím s herectvom. Herci ma ale rozčuľujú, neznesiem ich. Ani hudba ma nezaujíma. Možno preto, že som to mala doma," hodnotí oblasti, kde sa preslávila mama.

Lourdes vraj hudba ani herectvo neláka, po slávnej mame však zdedila zmysel pre odvážnu módu a chuť šokovať. To by rada zúročila v modelingu:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa LOLA (@lourdesleon)

​Madonna nepatrí k rodičom, ktorí dláždia svojim potomkom cestu ku kariére. Syn to ani nechce a žije nezávislým spôsobom života, pričom sa s matkou skoro vôbec nestretáva. Lourdes je spojená s mamou viac, ale nebojí sa ísť  svojou cestou. Slávne meno matky jej ale iste otvára všade cestu, je však na nej, ako sa chopí príležitosti. "Snažím sa jej dávať príklady detí slávnych rodičov, ktoré sa museli vypracovať samy. Musia sa jednoducho snažiť," povedala v jednom rozhovore slávna speváčka o spôsobe, akým dávala rady svojej dcére a ona si z toho nejaké to poučenie iste zobrala. Zároveň chce žiť ale slobodnejšie, bez úpenlivej snahy o slávnu hviezdnu kariéru ako mama.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie